|
 | | |
| Autor | Správa |
wolker
 Užívateľ
 Založený: 22.05.2010 Príspevky: 22
 | Zaslal: Po 17.01.11 19:20 |   |
Mám herný server za ktorý treba mesačne platiť a sem tam nejaký ten upgrade spraviť aby to išlo.
Moja otázka znie: môžem na ňom spraviť prenájom herných serverov a z toho platiť prevádzku a upgrade? nepotrebujem a ani nechcem na tom zarábať len potrebujem vyzbierať peniaze na prevádzku a sem tam keď ničo zvýši na upgrade. Je to legálne pokiaľ sa nejedná o zárobkovú činnosť? |
| |
    |
 |
Daron
 Administrátor
 Založený: 08.08.2007 Príspevky: 9368 Bydlisko: Michalovce Vek: 24
 | Zaslal: Po 17.01.11 20:43 |   |
Musel by si to asi riesit tym sposobom, ako to riesia free wow serveri. Ze vsetky peniaze ktore im hraci davaju za tzv. VIP postavy, atd su kaoze dobrovolne dary. A na zaklade dobrovolneho daru ty im za pdmenu ponuknes urcitu sluzbu, prenajmes server, atd...
Je to komlikovane a aj to musi byt nejak osetrene. |
_________________ I gather speed from you fucking with me | |
      |
 |
wolker
 Užívateľ
 Založený: 22.05.2010 Príspevky: 22
 | Zaslal: Ne 23.01.11 14:12 |   |
presne tak som to rozmýšľal spraviť že to dám ako že dobrovoľný príspevok a za to ponúknem ten prenájom dúfam že to takto bude fungovať. |
| |
    |
 |
Daron
 Administrátor
 Založený: 08.08.2007 Príspevky: 9368 Bydlisko: Michalovce Vek: 24
 | Zaslal: Ne 23.01.11 15:34 |   |
Aj tak asi musis mat zalozenu nejaku neziskovu organizaciu, alebo ako to funguje. Aspon na serveri kde som wowko hral hovorili, ze to maju riesene takto. A dalsia vec, ono to bolo v Cesku, u nas su ine zakony.
Najlepsie by bolo, opytat sa nejakeho pravnika. |
_________________ I gather speed from you fucking with me | |
      |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |