IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @918
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Plastové okná a dvere Milenia

tieniaca technika, zábradlia, rolety žalúzie, parapety, sieťky, markýzy atď. www.milenia.sk

Webhosting - akcia +9 mesiacov

K ročnému predplatnému až 9 mesiacov zadarmo pri prevode hostingu k nám. www.exohosting.sk

Vy evidujete jazdy ručne?

Šetrite svoj čas a náklady. Skúste demo služby Telemonitor zdarma movys.sk

Bolia Vás kĺby, svaly, šlachy?

Máte reumu alebo iné podobné ochorenie? DetoxiPan - overený japonský produkt. www.detoxipan.sk

Kované polotovary

Široký výber až 800 druhov polotovarov, ušetríte min. 50% z nákladov! www.kovanepolotovary.eu

SEPA platba

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Daron
Administrátor
Administrátor

Založený: 08.08.2007
Vek: 24

PríspevokZaslal: Št 24.02.11 16:39Odpovedať s citátomNávrat hore

Potrebujem spravit medzinarodny prevod do Ceska. Poplatok je 0,15€ ak pojde o SEPA platbu a 10€ ak pojde o prevod, ktory nesplna podmienky SEPA platby.
Vzna sa v tom niekto? Lebo viem co by malo byt pri SEPA platbe dodrzane a jednou z podmienok je to, ze prevadzat musim eura. Ale co ked je ucet kam chcem preniest peniaze vedeny v CZK?
Dokazeme to vyriesit bez toho, aby som musel volat na infolinku??

// pridané po 19 minútach od posledného príspevku

podmienky SEPA platby:

citácia:
platby smerované do niektorého zo štátov Európskej únie a štátov Island, Lichtenštajnsko, Nórsko a Švajčiarsko v mene EUR, v režime účtovania poplatkov SHA (každá strana hradí poplatky svojej banky), číslo účtu príjemcu je uvedené v tvare IBAN, ďalej uvedený platný BIC (swiftový kód), správne a úplne vyplnené meno a adresa príjemcu a platiteľa, bez dodatočných doplňujúcich údajov a správ.

Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: Pi 25.02.11 21:31Odpovedať s citátomNávrat hore

Platba do ČR je braná ako SEPA platba, väčšina bánk má vypísaný zoznam krajín, ktoré tam spadajú.
Ty prevádzaš eurá, na účet sa mu pripíše hodnota v CZK prepočítaná aktuálnym kurzom.

Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
Daron
Administrátor
Administrátor

Založený: 08.08.2007
Vek: 24

PríspevokZaslal: Ne 27.02.11 12:03Odpovedať s citátomNávrat hore

No to s tou menou som si myslel aj ja. Len tam som si nebol isty. Este by ma zaujimalo toto:
citácia:
SHA (každá strana hradí poplatky svojej banky)

Ale to asi vybavim cez infolinku. Potrebujem previest 2 eura tak nerad by som dal 10€ na poplatok.

Zaslať odpoveď