|
 | | |
| Autor | Správa |
Daron
 Administrátor
 Založený: 08.08.2007 Príspevky: 9368 Bydlisko: Michalovce Vek: 24
 | Zaslal: Št 24.02.11 16:39 |   |
Potrebujem spravit medzinarodny prevod do Ceska. Poplatok je 0,15€ ak pojde o SEPA platbu a 10€ ak pojde o prevod, ktory nesplna podmienky SEPA platby.
Vzna sa v tom niekto? Lebo viem co by malo byt pri SEPA platbe dodrzane a jednou z podmienok je to, ze prevadzat musim eura. Ale co ked je ucet kam chcem preniest peniaze vedeny v CZK?
Dokazeme to vyriesit bez toho, aby som musel volat na infolinku??
// pridané po 19 minútach od posledného príspevku
podmienky SEPA platby:
| citácia: | | platby smerované do niektorého zo štátov Európskej únie a štátov Island, Lichtenštajnsko, Nórsko a Švajčiarsko v mene EUR, v režime účtovania poplatkov SHA (každá strana hradí poplatky svojej banky), číslo účtu príjemcu je uvedené v tvare IBAN, ďalej uvedený platný BIC (swiftový kód), správne a úplne vyplnené meno a adresa príjemcu a platiteľa, bez dodatočných doplňujúcich údajov a správ. |
|
_________________ I gather speed from you fucking with me | |
      |
 |
shaggy
 Moderátor
 Založený: 21.02.2006 Príspevky: 4628 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: Pi 25.02.11 21:31 |   |
Platba do ČR je braná ako SEPA platba, väčšina bánk má vypísaný zoznam krajín, ktoré tam spadajú.
Ty prevádzaš eurá, na účet sa mu pripíše hodnota v CZK prepočítaná aktuálnym kurzom. |
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. | |
    |
 |
Daron
 Administrátor
 Založený: 08.08.2007 Príspevky: 9368 Bydlisko: Michalovce Vek: 24
 | Zaslal: Ne 27.02.11 12:03 |   |
No to s tou menou som si myslel aj ja. Len tam som si nebol isty. Este by ma zaujimalo toto:
| citácia: | | SHA (každá strana hradí poplatky svojej banky) |
Ale to asi vybavim cez infolinku. Potrebujem previest 2 eura tak nerad by som dal 10€ na poplatok. |
_________________ I gather speed from you fucking with me | |
      |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |