IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @917
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Ako zvládnuť účtovníctvo?

Vyskúšajte ekonomický software KROS, pomôže Vám. Vyskúšajte demo zadarmo! www.kros.sk

Účtovníctvo, Faktúry, Sklady

jednoducho ovládateľné programy od MRP za 20 rokov cez 100000 inštalácií www.mrp.sk

Bonus 50 € za prenos

čísla do O2 na ktorýkoľvek program s platbou na faktúru. V e-shope. www.o2.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Často Vám opúchajú nohy?

Skúste DetoxiPan patentovaný japonský výrobok - testovaný a certifikovaný. www.detoxipan.sk

Senzor v ochode a notebook

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Cormick
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 15.09.2007

PríspevokZaslal: Ut 23.12.08 17:17Odpovedať s citátomNávrat hore

Som bol nedavno nakupovat v Nitrianskom Metre a vo vaku som notebook. Nechcel som ho nechat len tak v aute. Vsetko bolo v pohode, nakupil som zaplatil a ked som uz vychadzal von prechadzal som cez tie bezpecnostne senzory a zacalo to pistat . Tak dosla SBS-ka a zistilo sa ze to robi ten notebook vo vaku.

Tak ma zaujima ze na co to v tom notebooku zareagoval senzor ked to zachytil?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
hana
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.12.2008

PríspevokZaslal: Ut 23.12.08 17:21Odpovedať s citátomNávrat hore

Zalezi aky senzor tam maju, ale pravdepodobne to bol snimac EAN kodu, v tom metre asi mali podobny a ked ti ho neodblokovali pri pokladni proste to zacalo pipat. (nemusel to byt notas, mohol to byt napr taska hyg. vreckovky alebo pod)
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: Ut 23.12.08 18:23Odpovedať s citátomNávrat hore

EAN kod sa snima opticky skenerom. co mu tam mohlo pistat bol RFID cip, ale ten sa pri kase deaktivuje. ak mu to zle deaktivovali tak mohlo pipat. alebo len book poplietol snimac, ono to pracuje s nejakou radiovou frekvenciou na ktorej snima tie RFID cipy

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
marzo
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 10.11.2005

PríspevokZaslal: Ut 23.12.08 20:31Odpovedať s citátomNávrat hore

V obchodoch sa skor pouzivaju bezpecnostne brany/anteny ktore pracuju na principe elektromagnetickeho pola medzi antenami a nieje to naozajstny radiovy RFID ktory ma pamat aj niekolko kB co pri takomto niecom netreba, tam staci zapnuty-vypnuty co je 1bit ak sa nemylim, na pokladni sa zmeni polarita toho bezpecnostneho prvku cim sa vypne.

Zaslať odpoveď