IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @914
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Noni - prirodzená energia

Dodá Vám silu a výdrž. Prirodný doping bez vedľajších účinkov. www.detoxipan.sk

Stop škvrnám na oblečení

Rad NIVEA Black&White - jednotka proti stopám potu na oblečení! Nivea.sk

Našiel som spôsob bieliť zuby

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

Problémy s nadváhou?

Zistite viac o dosiahnutí ľahšej a zdravšej hmotnosti. www.janinblog.com

Autoškola Horeličan v Čadci

2 učebne v Čadci aj v Krásne nad Kysucou moderný autotrenažér priamo v autoškole www.autoskolahorelican.sk

Sekanie hier, zatazenie procesora

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Amaaadeus
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.04.2011

PríspevokZaslal: Ut 18.10.11 21:19Odpovedať s citátomNávrat hore

Caute, mam book Asus N53 SV, i5 -2410, 4GB RAM, GT 540M,a v poslednej dobe,asi 2 mesiace po kupe,ked spustim hru,tak mi seka, zrejme je to zatazenim procesoru.Ked spustim napr. Fifu 12, Virtua Tennis 4,tak zatazenie procesora je od 50 do 90%. Pricom teploty su v pohode, max som nameral 67 stupnov. Pricom tieto hry my sli 2 mesiace v pohode. Minuly tyzden som omylom posral nieco v system32,tak som preinstaloval win a zacalo to robit. Neviete cim to moze byt?Chladiacu podlozku mam objednanu,ale nakolko tie teploty niesu velke,tak si nemyslim,ze by to bolo zapricinene teplotou. Je potrebne nainstalovat nejake programy? Mam directx11,najnovsi ovladac grafiky. V task managerovi mam vypnute zbytocne procesy, vzdy zatazuje procak len dana hra. Skusal som nastavit aj vysoku prioritu,ale nepomohlo. Vedel by mi niekto poradit?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: St 19.10.11 9:13Odpovedať s citátomNávrat hore

procak je od toho aby bol zatazeny. pozri si ci ti nebezi daco, co okrem hry zerie vykon cpu.
ak mas nahodene ovladace z webu vyrobcu booku aj pre ostatny HW (nielen pre grafiku), tak by to malo ist OK.

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
Amaaadeus
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.04.2011

PríspevokZaslal: St 19.10.11 12:56Odpovedať s citátomNávrat hore

shiro napísal:
procak je od toho aby bol zatazeny. pozri si ci ti nebezi daco, co okrem hry zerie vykon cpu.
ak mas nahodene ovladace z webu vyrobcu booku aj pre ostatny HW (nielen pre grafiku), tak by to malo ist OK.

Praveze vsetko zbytocne mam vypnute,a nic ine vykon nezerie. Ovladace mam zo stranky vyrobcu, neviem kde je pes zakopany :-(
Zaslať odpoveď