|
 | | |
| Autor | Správa |
pegas12
 Užívateľ
 Založený: 26.05.2008 Príspevky: 16
 |
Z nicoho nic mi zacal sekat zvuk ale iba vtedy ked nieco robim.. naprikal ked pocuvam nieco a idem zapnut nejaky program tak zacne sekat a neviem co robit neviete kde moze byt problem? |
| |
  |
 |
GothicMan
 Užívateľ
 Založený: 26.12.2007 Príspevky: 249 Bydlisko: Rajec (18)
 |
zvukovka je samostatna alebo onBoard
problem moze byt aj v tom ze mas shitny PC napis zostavu |
_________________ CPU:Intel Celeron, 2600 MHz MB:Shuttle AV49P(N) Ram: DDR 768MB VGA: NVIDIA GeForce 6200 HDD: WD 78.4 DVD:ASUS LS 20X GB Monitor: Maxton 17"
Notebook:HP Pavilion DV-6 2020ec | |
       |
 |
pegas12
 Užívateľ
 Založený: 26.05.2008 Príspevky: 16
 |
to nebude v zostave sak este pred tyzdnom som nemal problem so zvukom a teraz to trha ... :-/ jedine coo sa mi take cudne stalo ze som strcil omylom ten koniec co je na sluchatkach do usb portu a zamrzol cely komp... |
| |
  |
 |
peter seal
 Užívateľ
 Založený: 21.07.2008 Príspevky: 376 Bydlisko: SR-Bratislava IV
 | Zaslal: Pi 01.08.08 12:16 |   |
| pegas12 napísal: | | to nebude v zostave sak este pred tyzdnom som nemal problem so zvukom a teraz to trha ... :-/ jedine coo sa mi take cudne stalo ze som strcil omylom ten koniec co je na sluchatkach do usb portu a zamrzol cely komp... |
Tak si zrejme skratoval USBcko....ale to s tim podla mna nema nic spolocne. Skus preinstalovat ovladace pre zvukovku. |
_________________ TESLA n.p 4ever | |
   |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |