IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @977
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Nové šampóny pre deti

Už žiadne slzičky s Natural Kids. Hrajte s Garníčkami o skvelé ceny. www.garnickovia.sk

Najobľúbenejší Magio Internet

Teraz získate na prvých 100 dní zadarmo. Zriadenie a modem zaplatíme za vás! Telekom.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

17-ročná fitneska má

silikóny! Porovnajte ju pred a po! Mladá slovenská fitneska Marína Hámová feminity.zoznam.sk

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

Samohra

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
M@x.sK
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 29.05.2007

PríspevokZaslal: Ut 26.08.08 15:13Odpovedať s citátomNávrat hore

Čafte... tak som sa minule sťažoval kamošovi že travian ma nejak už nebaví, lebo na mna stále útočia a v bitefighte som na tom tak dobre, že tam na mna už neútočia.. pritom ma takéto "OnLine" hry bavia a chcel som nejakú o ktorú sa nemusím moc starať... a tak som našiel toto
http://www.samohra.cz
Je to vlasnte niečo ako Bitefight, Knightfight a podobné veci, ale v tejto hre vlasnte nič nerobíte... levelujete sa podla toho kolko ste online, takže ak ste podobný prípad ako ja (za compom asi 10 hodín denne) tak to je skvelé, pretože sa aspon rýchlo vylevelujete...Skúste a uvidíte..

CPU: AMD Phenom X4 9600BE 2300@2600Mhz + ARCTIC Freezer 64 PRO + Recenzia ... MB: ASUS M2A-VM ... VGA: ATi Radeon HD 4850 512MB DDR3 ... RAM: 2x1GB DDR2 800MHz A-DATA + THERMALTAKE Chladiče ... HDD: Hitachi 120 Gb + 160 Gb externý ... PSU: Sansun 480 W ... MONITOR: LCD ASUS VW222U ... OS: Windows Vista Home Premium ... CASE: Stále v štádiu "Tuningu"
[IT CROWD FAN - SOUTH PARK FAN - METAL FAN - PC HW & GAMES FAN - CRYSIS FAN Am I Retard ?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkype
Dzimbo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 13.04.2007

PríspevokZaslal: Ut 26.08.08 15:16Odpovedať s citátomNávrat hore

strasna hovadina je to ale brutalne hlasky tam su

MB : Intel D946GZIS, CPU : INTEL Core 2 Duo E4500@2,20GHz RAM : Corsair 2 x 1GB 800mhz , VGA : ATI Radeon X1950GT HDD :SEAGATE BARRACUDA 200 GB, DVD-ROM : Optiarc DVD RW AD-7170A, OS : Microsoft Windows XP Professional SP3 PSU : Forton 300W
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkype
M@x.sK
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 29.05.2007

PríspevokZaslal: Ut 26.08.08 15:18Odpovedať s citátomNávrat hore

Ako napríklad
Rasa - Ras Putin
Povolanie - Metapytlák

A moje dnešné úlohy sú:
Vojeď rusalku
Přines čutakostku
Trýzni tydlitáta
Doprovoď kouzelníka
Ohlídej tydlitáta
Trýzni samuraje

CPU: AMD Phenom X4 9600BE 2300@2600Mhz + ARCTIC Freezer 64 PRO + Recenzia ... MB: ASUS M2A-VM ... VGA: ATi Radeon HD 4850 512MB DDR3 ... RAM: 2x1GB DDR2 800MHz A-DATA + THERMALTAKE Chladiče ... HDD: Hitachi 120 Gb + 160 Gb externý ... PSU: Sansun 480 W ... MONITOR: LCD ASUS VW222U ... OS: Windows Vista Home Premium ... CASE: Stále v štádiu "Tuningu"
[IT CROWD FAN - SOUTH PARK FAN - METAL FAN - PC HW & GAMES FAN - CRYSIS FAN Am I Retard ?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkype
salamoon
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 21.03.2006

PríspevokZaslal: Ut 26.08.08 15:40Odpovedať s citátomNávrat hore

to tie ulohy sa snad generuju z dvoch skupin slovicok?

Zaslať odpoveď