IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @977
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Keď klient slúži

Globálny líder v oblasti tenkých klientov prichádza na Slovensko. www.ts.avnet.com

Vyhraj Lego Duplo každý deň

Zapojte sa do súťaže a vyhrajte! Je to tak jednoduché! www.duplo.lego.com

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Lacné ubytovanie pri Balatone

Ubytuj sa teraz až s 50% zľavou Akciové zľavy na viac ako 1000 ubytovaní szallasguru.sk

Samočinné zapínání PC?

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Birosa
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.03.2008

PríspevokZaslal: Po 21.07.08 21:26Odpovedať s citátomNávrat hore

Na začiatok sa ospravedlnujem za tému kde som ju dal, ale nevedel som kam ju mám hodiť ... tak sa ešte raz ospravedlnujem všetkým hlavne vedeniu tohoto fóra Tak a teraz k tomu problemu ... Problém je v tom, že PC sa mi hocikedy sám zapne ... ležím večer na posteli nachystaný na spanie a zrazu sa zapne ... neviete čo to môže byť? fakt diky
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Daron
Administrátor
Administrátor

Založený: 08.08.2007
Vek: 24

PríspevokZaslal: Po 21.07.08 21:28Odpovedať s citátomNávrat hore

http://www.pcforum.sk/cistime-napadnuty-pocitac-vt27265.html skus postupovat podla tohto navodu, mozes tam mat nejake svinstvo

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 21.07.08 21:31Odpovedať s citátomNávrat hore

Daron napísal:
http://www.pcforum.sk/cistime-napadnuty-pocitac-vt27265.html skus postupovat podla tohto navodu, mozes tam mat nejake svinstvo

pochybujem, že to bude nejaké svinstvo...windows som mal už X krát menený ... a raz bol formatovaný úplne ( prepísanie všetkých sektorov a pod. ) a stále to robý´í :-(
Daron
Administrátor
Administrátor

PríspevokZaslal: Po 21.07.08 21:39Odpovedať s citátomNávrat hore

tak potom to asi svinstvo nebude... uvidime ake napady budu mat ostatni...

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 21.07.08 21:42Odpovedať s citátomNávrat hore

Daron napísal:
tak potom to asi svinstvo nebude... uvidime ake napady budu mat ostatni...

som rozmýšlal, žeby to mohla robiť matičná alebo zdroj ale oboje mám druhé tak to nebude ani v tom ...
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: Po 21.07.08 23:10Odpovedať s citátomNávrat hore

nastavenie v biose, veci typu wake on lan apod. A niektore biosy maju aj casovac kde si nastavis zapnutie pc na presny cas. pozri si to.

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
Birosa
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 22.07.08 11:32Odpovedať s citátomNávrat hore

shiro napísal:
nastavenie v biose, veci typu wake on lan apod. A niektore biosy maju aj casovac kde si nastavis zapnutie pc na presny cas. pozri si to.

Tak som cekol v biose a našiel som tam niečo, že onboard h/w lan ... ale to sa mi zdá, že či chcem zapnuť integrated lan ... a potom nečo pme event wake up ... je to niečo s tých ??
belani
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 05.06.2007
Vek: 22

PríspevokZaslal: Ut 22.07.08 11:49Odpovedať s citátomNávrat hore

mozes mat v biose nastavene ze rpi pohybe mysi sa ti zapne PC alebo ej vadny zdroj alebo doska kde sama zacne spinat

Intel Core 2 Duo E6500 2.93Ghz @ 3.7 Ghz, ASUS P5B, 2x 1GB ADATA Vitesta Extreme edition,2x 1GB Patriot 800 Mhz, Zdroj Corsair CX400, Gigabyte 8800 GTS 512, Skrinka Thermaltake Xaser VI MX VH9000BWS ,1 x 1TB HDD WD ,AC Freezer 7 Pro
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
Daron
Administrátor
Administrátor

PríspevokZaslal: Ut 22.07.08 13:45Odpovedať s citátomNávrat hore

najlepsie by bolo resetnut bios, pri defaultnom nastaveni pochybujem zeby to robilo...

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 29.05.2005

PríspevokZaslal: Ut 22.07.08 21:46Odpovedať s citátomNávrat hore

Kdyz jsem byl na praxi v nejmenovane firme.. skladal jsme tam jeden pocitac ve ktere byla vadna zakladni deska.. kdyz vse slozil zapojil do zasuvk ytak se pc taky furt zapinalo.. technik mi rekl vymen zdroj.. vymenil jsme zdroj a uz to nekravlo. takze ja se priklanim ke zdroji..

peter seal
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 21.07.2008

PríspevokZaslal: St 23.07.08 11:48Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim....
Otvor PC,pozri na napajaci zdroj a napis mi co mas za typ. Tuto zavadu sposobuju najcastejsie vyschnute elektroliticke kondenzatory v StBy vetve(5V). Tak ho otvor, a pozri ci v nom nenajdes nejake nafuknute elektroliticke kondenzatori a napis mi co mas za typ zdroja.
dadmtb
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 20.11.2007

PríspevokZaslal: St 23.07.08 12:03Odpovedať s citátomNávrat hore

moze to byt aj tym ze pc sa da zapnut cez sietovku mozno sa s tebou niekto hra ale ked si ho cely fragmentoval tak by to malo byt na default hodnote a vtedy je to zakazane
belani
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 05.06.2007
Vek: 22

PríspevokZaslal: St 23.07.08 13:05Odpovedať s citátomNávrat hore

Fireblade46 napísal:
Kdyz jsem byl na praxi v nejmenovane firme.. skladal jsme tam jeden pocitac ve ktere byla vadna zakladni deska.. kdyz vse slozil zapojil do zasuvk ytak se pc taky furt zapinalo.. technik mi rekl vymen zdroj.. vymenil jsme zdroj a uz to nekravlo. takze ja se priklanim ke zdroji..
lenze to robi ked je vadny zdroj a hocikedy to vopchas do zastrcky len jemu z nicoho nic hocikedy nie len ked to das zo zastrcky to co si mal ty problem bolo prerazanie napajanie do inej vetvy
peter seal
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 21.07.2008

PríspevokZaslal: St 23.07.08 13:28Odpovedať s citátomNávrat hore

belani napísal:
lenze to robi ked je vadny zdroj a hocikedy to vopchas do zastrcky len jemu z nicoho nic hocikedy nie len ked to das zo zastrcky to co si mal ty problem bolo prerazanie napajanie do inej vetvy

Ale aj tak ma vadny zdroj, a obidve zavady boli pravdepodobne sposobene suchymi kondikmu.
P.S to prerazanie s vetvi do vetvi som nepochopil..PLS vysvetli.
Birosa
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Št 24.07.08 0:43Odpovedať s citátomNávrat hore

peter seal napísal:
Ale aj tak ma vadny zdroj, a obidve zavady boli pravdepodobne sposobene suchymi kondikmu.
P.S to prerazanie s vetvi do vetvi som nepochopil..PLS vysvetli.

Tak vadný zdroj mať nebudem ... pretože mi to robilo na starom zdroji a robí mi to aj teraz na novom .... a ta sietovka tiež neviem no ... ako by som mohol zistit či sa nekdo hrá alebo nie ?? no mám zapojené dva pc na jednuu siet ako na jeden net alee neraz mi to spraviloo aj ked bol jeden pc odpojený od siete ... :-(
Zaslať odpoveď