IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @966
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

zooom.sk - outsourcing IT

správa siete, linux, windows, terminal a web serverov, bezpečnosť, programovanie, www.zooom.sk

Ako na strie?

S novým spevňujúcim olejom od NIVEA môžete strie hodiť za hlavu. www.NIVEA.sk

Priprav sa na futbalové EURO

Exkluzívna súťaž o Ford Fiesta! Kurzová superponuka a bonus 100€ https://www.tipsport.sk

Našiel som spôsob bieliť zuby

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

rss hosting?

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Rafis
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.12.2006

PríspevokZaslal: St 10.08.11 9:53Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahojte, chcel by som pridat na web rss citacku. Lenze mam hosting na wedos a nemozem pridavat subory vo formate .xml ani .rss, preto ma napadlo ze by som vyuzil nejaky bezplatny hosting ktory by som vyuzival len na jeden subor v tomto formate, alebo vedeli by ste mi pomoct ako sa to da vyriesit elegantnejsie?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
Blackshadow
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.09.2007

PríspevokZaslal: Št 11.08.11 12:56Odpovedať s citátomNávrat hore

Co za blbost, ze nevies pridavat subory vo formate xml alebo rss? S wedosom som uz pracoval a islo to.. (konkretne xml) ..
Ale na RSS nepotrebujes mat koncovku .rss .. staci ti aj .php a nastavit korektne header()

"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Rafis
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.12.2006

PríspevokZaslal: Št 11.08.11 16:49Odpovedať s citátomNávrat hore

A od wedosu si pouzival miniweb alebo ten druhy hosting? Lebo na tom druhom by to mozno islo.

Inak som nevedel ze rss moze mat inu koncovku. diki
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
Blackshadow
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.09.2007

PríspevokZaslal: So 13.08.11 23:19Odpovedať s citátomNávrat hore

Neviem co to bolo.. Ale preco by to zakazovali?
Koncovka na unix-like systemoch je aj tak nepodstatna..

"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď