| Autor | Správa |
MANIAC
 Užívateľ
 Založený: 10.06.2007 Príspevky: 257 Bydlisko: Úľany nad Žitavou
 | Zaslal: Ne 06.01.08 23:08 |   |
Ak niekto poznáte nijaký spôsob očistenia média tak to sem napíšte.
Alebo sem môžte aj napísať aké máte skúsenosti s rôznimy čističmi na to určenými.  |
_________________ Čo môžeš urobiť dnes, neurob ani zajtra a máš dva dni voľno. | |
   |
 |
lio
 Užívateľ
 Založený: 22.11.2007 Príspevky: 1373 Bydlisko: PD
 |
Banán vraj odstráni škrabance z CD
Máte problémy s čítaním poškodených CD diskov? Potom vás možno poteší správa o tom, že stačí málo, aby boli opäť čitateľné. Vyberte sa do supermarketu a zastavte sa v oddelení s ovocím. Banány zmenia nepríjemnú situáciu na minulosť.
Banánová dužina a vosk obsiahnutý v šupke majú podobné optické vlastnosti, ako polykarbonát. Ak nimi vyplníte ryhy a povrch disku preleštíte čistiacim prostriedkom na okná, povrch disku bude opäť hladký ako v momente, keď ste ho po prvý krát vybalili z krabičky.
Ďalej sa ešte dá zubnou pastou, alebo gélom na vlasy.. |
_________________ Koreňom všetkého zla je nedostatok poznania. | |
    |
 |
br4n0
 Skúsený užívateľ
 Založený: 22.03.2007 Príspevky: 2110 Bydlisko: Bratislava V
 | Zaslal: Po 07.01.08 12:10 |   |
Úplna blbosť, ale video vyzeralo naozaj dôveryhodne (strih to istí ). Mám tútu čistiacu sadu a čistí naozaj dobre a bez škrabancov. |
| |
  |
 |
MANIAC
 Užívateľ
 |
| br4n0 napísal: | Úplna blbosť, ale video vyzeralo naozaj dôveryhodne (strih to istí ). Mám tútu čistiacu sadu a čistí naozaj dobre a bez škrabancov. |
A kde sa dá kúpiť? Myslím tým na slovensku.  |
_________________ Čo môžeš urobiť dnes, neurob ani zajtra a máš dva dni voľno. | |
   |
 |
br4n0
 Skúsený užívateľ
 |
|
  |
 |
MANIAC
 Užívateľ
 | Zaslal: Ut 08.01.08 18:14 |   |
To je síce pravda že sa to dá kúpiť aj v hypermarketoch, PC obchodoch a tak ďalej ale aj ked sa tieto výrobky strašne podobajú sú častokrát velice rozdielne.
Niektoré majú šmirgeľ a čistič určený na škrabance a veľké nečistoty a iné CD/DVD čističe majú handričku a jemný leštič na prach a odtlačky prstov a to ešte nepíšem o rozdiele kvality výrobku.
Jednoducho povedané: Nestačí poradiť kúpiť podobný čistič tomu s ktorým si spokojný pretože je medzi nimy častokrát veľký rozdiel.  |
   |
 |
br4n0
 Skúsený užívateľ
 | Zaslal: Ut 08.01.08 19:28 |   |
Nemáš za čo... Ten thomson má veľmi jemný povrch vyzerajúci na brúsenú kožu. Ja som ho kúpil v lacných knihách za 60 (už nemajú), inde som ho videl za 300. Kedže tieto sady sú určené na čistenie, nie na odstraňovanie škrabancov, šmirgel ani nič podobné u nich nepredpokladám, navyše uvedená sada vyzerá ako značkový výrobok. |
| |
  |
 |
MANIAC
 Užívateľ
 | Zaslal: Ut 08.01.08 19:47 |   |
| br4n0 napísal: | Nemáš za čo... Ten thomson má veľmi jemný povrch vyzerajúci na brúsenú kožu. Ja som ho kúpil v lacných knihách za 60 (už nemajú), inde som ho videl za 300. Kedže tieto sady sú určené na čistenie, nie na odstraňovanie škrabancov, šmirgel ani nič podobné u nich nepredpokladám, navyše uvedená sada vyzerá ako značkový výrobok. |
Keby si ho niekde videl predávať tak odpíš, chcel by som ho otestovať.  |
   |
 |
|