IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @095
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Súťaž o LEGO® duplo®

Vyhrajte prekvapenie pre svoje detičky! LEGO duplo 2 krát deňne do konca mesiaca www.duplo.lego.com

Magio Internet

Najobľúbenejší internet dostupný pre viac ako 80% obyvateľov SR. Od Telekomu telekom.sk

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

S Easy Free voláš za 9 centov

SMS ťa stojí 6 centov, internet v mobile máš zdarma + 30€ pri prenose čísla k nám telekom.sk

Nový Ambi Pur Fresh Air

Odstráňte nepríjemný zápach a môžete voľne dýchať. youtube.com/AmbiPur_SK

rozne menu pre rozne podstranky

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Feko
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.09.2007

PríspevokZaslal: Ut 22.01.08 22:08Odpovedať s citátomNávrat hore

Cavte.Na stranke potrebujem docielit jenu vec-podstranka na ktoru v menu ktore mam v lavom ramci kliknem sa mi bez problemov zobrazni v ziadanom ramci.Ja by som len potreboval ten skript rozsirit o to aby sa mi aktualne s podstrankou zobrazilo aj prislusne menu k nej.Mam totiz 3 variacie menu ktore by som v tom lavom ramci chcel nacitavat.

Vie mi niekto poradit?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
qacer
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 29.12.2005

PríspevokZaslal: Ut 22.01.08 23:08Odpovedať s citátomNávrat hore

kód:
<a href="nieco.html" target="frame1" onClick="parent.frames[1].location.href='cosi.html';">Odkaz</a>

kde nieco.html sa zobrazi vo frame frame1 a cosi.html sa zobrazi vo frame coslo 1(ako som pochopil tak to cislo udava cislo ramca na stranke, zacinajuc 0)

otestovane, inak http://support.microsoft.com/kb/196137

Zaslať odpoveď