|
 | | |
| Autor | Správa |
walther
 Užívateľ
 Založený: 24.01.2008 Príspevky: 10194 Bydlisko: Bratislava Vek: 24
 | Zaslal: Po 12.05.08 22:49 |   |
| howoarang napísal: | s tym nic nespravis, monitor uz dosluzil, alebo ak chces mozes ho pouzivat dlhsie, ale budes si kazit oci.
predpokladam ze je to starsi monitor a na najvyssom moznom rozliseni uz neukazuje ostro, ako ked bol novy.
mal som podobny problem, kupil som LCD.  |
lol, ty si laskavo precitaj posty nad sebou !
mimoto este k teme.. podobne srandicky sa zobrazuju napriklad aj v pripadoch, kedy nie je poriadne zastrceny kabel do grafiky atd  |
| |
  |
 |
jano1507
 Užívateľ
 Založený: 10.04.2008 Príspevky: 53
 | Zaslal: St 14.05.08 22:16 |   |
Nieje to k teme ale o tom screene: no ja si myslim ze to nesnima obraz z obrazovky ale z vystupu na grafike tym padomked robi to co roblilo Misovi to nemohol zosnimat pomocou tlacitka Printscreen alebo nejakeho programu lebo to uz je problem monitora ne systemu počitača ako to aj nakoniec bolo u Misa. Tak sa necudujem ze mu naobrazku tu chybu nebolo vidno
Este k tomu majte zastrceny kabel poriadne ako to uz spomenu tu kolega pretoze ja som tak nemal zastrceny a komp mi bezal cely den a samozrejme aj monitor no a potom uz len pekne vydaval nepekne skratove zvuky a uz dokonal vypustil dusu teda dym  |
| |
    |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |