|
 | | |
| Autor | Správa |
Feko
 Užívateľ
 Založený: 30.09.2007 Príspevky: 143
 | Zaslal: Pi 18.11.11 19:38 |   |
Ahojte. Mam jednu velmi divnu situaciu. Robim jeden potvrdzovaci proces na zaklade session. Hodnoty. Clovek opusti stranku, tam daco potvrdi a nasledne sa vrati na moj server.
Divne je, ze mne tu hodnotu sesion nacita, ale kolegovi vobec. Skusal som to doma z roznych prehliadacov, z roznych pocitacov... Proces je ok. Skusi to on, session su prazdne.
Za nasmerovanie veeelka vdaka. |
| |
   |
 |
emer
 Užívateľ
 Založený: 26.12.2006 Príspevky: 3684 Bydlisko: Nitra Vek: 18
 | Zaslal: Pi 18.11.11 20:27 |   |
ma povolene cookies? |
_________________ Pocity popi*i, keď víš že všetko hrá jak má, vychádza to všetko pekne, tak jak má, hovorim si ná ne, musíš vedeť plánovať | |
    |
 |
Feko
 Užívateľ
 Založený: 30.09.2007 Príspevky: 143
 | Zaslal: Pi 18.11.11 23:13 |   |
ano ma. Dononca cely proces pred opustenim webu ho ma stale zobrazene (hodnotu session). Len po navrate je to prazdne. Moze byt zle nacitane? session_start() mam na zaciatku skriptu. Ako by to potom mohlo mne nacitavat a jemu nie?
Prosto zahada pre mna.
// pridané po 2 hodinách 35 minútach od posledného príspevku
Teraz to skumam na jeho ploche.
Rozdiel je v tom, ze jaa ked ubdatnem session, vezme mi to na tom navrate updatovanu hodnotu, zatial co jemu tam "zamrzla stara session."
Cim to moze byt? |
| |
   |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |