IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @092
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Prefinancovanie hypotéky

Máte hypotéku s nevýhodným úrokom? Vymeňte ju za novú a výhodnejšiu. www.PrefinancovanieHypoteky.sk

Hyundai opäť víťazom

Obhájili sme prvenstvo kvality podľa Autobuild Quality Report 2011! www.hyundai.sk

Máte problém s pohľadávkami?

Slušné ale dôrazné riešenie pohľadávok. Ak nevymôžeme, neplatíte! patriotgroup.eu

Nové pracovisko - Košice

Medzinárodné vzťahy, životné prostredie Environmentálne manažérstvo, Mgr., Bc. www.sevs.sk

Ako schudnúť 10 kg

Ktorý je najlepší spôsob chudnutia? Prečítajte si tipy na boj s nadváhou www.news2channel.net

Rozdiel medzi FAT32 a exFAT

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
kamo555
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 04.06.2010

PríspevokZaslal: Po 05.12.11 22:41Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahojte mám Externý HDD ADATA SH93 A DVD prehrávač Philips DVP 3260

Problém je vtom že tento prehravač nechce zobraziť data na disku formatoval som ho na NTFS a aj na exFAT ale vždy mi napíše "Empty Card" a nesnaží sa ani zobraziť dáta ktoré su na ňom

Chcel som sa spýtať či exFAT a FAT 32 sú rovnaké formaty pod iným názvom alebo čo to vlastne je keď ho chcem naformatovať tak sa dá iba na NTFS a exFAT.

minule som skúšal niečo v nastaveniach a neviem teda či som tam niečo zle ponastavoval (vo vlastnostiach, formate HDD )

ďakujem za každu radu
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
KocuR
Moderátor
Moderátor

Založený: 14.12.2005
Vek: 25

PríspevokZaslal: Ut 06.12.11 23:22Odpovedať s citátomNávrat hore

Medzi FAT32 a exFAT je rozdiel, exFAT je modernejsi filesystem ktory ti zoberie aj subory vacsie ako 4GB. Je urceny pre prenosne media, na ktorych je rychlejsi ako ntfs. Zaroven sa lepsie vysporiadava s odpojenim za jazdy. Problem je ale v tom, ze nacitat ho vie len pc s operacnym systemom win vista sp1 a novsim, popripade xp s nainstalovanym updatom. To ze ti to nevie nacitat ntfs je uz trochu pruser. Neviem akym sposobom to formatujes, ale ked si to nemohol naformatovat na fat32, asi si nevyskusal vsetky moznosti

AthlonX2_3800+@1.1V;ZalmanCNPS7500AlCu;MSI_K9N_Platinum;4G_DDR2;GF7600GS@620/1100;320GB;tuned_LC_Powa420W;silenced_A+Trooper;2xNoctuaNF-S12;tuned_Audigy;SamsungSM2033;LogiMedia+G5;tkaudio_poweredbyTVM(for now)
AthlonII_255@1,125V;BEboxCooler;MSI760GM-E51;2G_DDR3;160GB;tuned_Fortron400W;tuned_hovnocase;AC12025;AcerAL1916W;GeniusSP-HF1250x;DeLux_keyboard;MSmouse
LenovoG550:C2D_T6500;G105m;4G_DDR3;320GB;LogiM705;PortaPro ... ... ... internet & IPTV connection by Antik (70/70Mbps)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuJabberZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď