IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @088
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Lacné ubytovanie pri Balatone

Ubytuj sa teraz až s 50% zľavou Akciové zľavy na viac ako 1000 ubytovaní szallasguru.sk

Pridaj sa a vyhraj iPad

Tvoj názor sa ráta a oplatí! Zarobte si vyplnením ankety na internete www.marketagent.com

Uzavrite zmluvu s nami.

Poistite nehnuteľnosť s UNIQA a máte asistenčné služby ako bonus! www.uniqa.sk

Router-ov skromný mod

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
router
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 15.05.2006

PríspevokZaslal: Pi 08.09.06 20:17Odpovedať s citátomNávrat hore

fugass napísal:
Mam pocit, že tento mod bol robený skôr účelovo, ako na "okrasu" a to sa mi na nom páči. Pekné, hodnotím kladne.

presne si to vystihol.. Nechcel som komp vyčačkať a vyneónovať.. Proste iba jemná úprava vzhľadu, poriadok a funkčnosť..

a čo máte proti tým farbám? je tu plno modov s kikirikí farbami všetkého druhu, vysvietené ako vianočný stromček a tam ste nepovedali ani ň.. Proste strieborno-modrá a červené vetráky (oni sú skôr oranžovo-červené) symbolizujúce teplo vovnútri..
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
ScorpionSX
Administrátor
Administrátor

Založený: 16.05.2005

PríspevokZaslal: Pi 08.09.06 20:47Odpovedať s citátomNávrat hore

router napísal:
presne si to vystihol.. Nechcel som komp vyčačkať a vyneónovať.. Proste iba jemná úprava vzhľadu, poriadok a funkčnosť..

a čo máte proti tým farbám? je tu plno modov s kikirikí farbami všetkého druhu, vysvietené ako vianočný stromček a tam ste nepovedali ani ň.. Proste strieborno-modrá a červené vetráky (oni sú skôr oranžovo-červené) symbolizujúce teplo vovnútri..

Nič sa neboj tie farby sú super...keby nemám už nakúpené modré neóny, tak by som asi tiež zvolil červenú

DELL INSPIRON™ 1520 Midnight Blue | DELL XPS™ M1330 Tuxedo Black | DELL OptiPlex™ 990 MT | APPLE iPhone 3GS 16GB White | HTC Sensation

"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkypeFacebookTwitter
pilo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 01.03.2007

PríspevokZaslal: Ut 17.04.07 22:41Odpovedať s citátomNávrat hore

fajn, paci sa mi to.

MB: ASUS A8N32-sli deluxe, CPU: AMD X2 3600, DDRAM: TWINX CORSAIR 2X512, VGA: Nvidia 7600GT sli, HDDs: 200+320GB SATAII-16MBbuffer, SOUND: Xfi Fatal1ty, CASE: Thermaltake mambo tuned, PSU: Enermax 420W, MONITOR: ViewSonic 22''wide
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQZobraziť autorove WWW stránky
router
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 15.05.2006

PríspevokZaslal: Pi 18.05.07 9:33Odpovedať s citátomNávrat hore

PC je na predaj, info v sekcii bazár
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
Maco535
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 04.06.2007

PríspevokZaslal: Št 26.07.07 20:42Odpovedať s citátomNávrat hore

Jeeee pekneeeeee Ja som po tebe trosku opakoval a dal som si hore tiez FAN lenze 120mm AC.A potom som si dal sopredu do plastu na bocnicu som nerozmislal.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
Zaslať odpoveď