IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @087
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Hľadáte ekonomický software?

Máme pre vás riešenie - SunSoft EcoSun. Pre maloobchod, veľkoobchod, výrobu. www.sunsoft.sk

Mechanické zabezpečenie

Trezory, bezp. dvere, zámky, fólie. Kompletné mechanické zabezpečenie. www.eurosafe.sk

Westend Tower

Kancelárie pre malých i veľkých - prenájom už od 9,50 €/m2/mesačne. www.westendtower.sk

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Televízia Magio

Bude vaša len za 0,33€ denne a navyše prvých 100 dní máte úplne zadarmo! Telekom.sk

ROCCAT PYRA wireless mouse - je pokazena ?

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Rushhh
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.09.2011
Vek: 20

PríspevokZaslal: Ut 25.10.11 15:36Odpovedať s citátomNávrat hore

pred 2mi tizdnami som si kupil - http://www.alza.sk/roccat-pyra-wireless-gaming-mouse-d168834.htm
vcera vecer zapnem pc, po chvile prace sa zacala chovat ako vybita, dal som ju na kabel, a stale nesla, vytiahol som usb visielac dal ho do ineho usb stale nic, miska svieti aj sa sprava ako funkcna,

Ked vitiahnem vysielac z usb tak mi zmizne z listy roccat software na misku,

Ked ho zapojim tak sa tam objavi znova ako keby fungoval

Ked prehodim vysielac do ineho usb tak mi najde novy hardware nainstaluje a napise ze treba rest pc

reset pc vykonam a kkt z toho

proste nefunguje

pojdem to reklamovat, ale cempocuvat vaz nazor, a skusenosti z reklamaciami v ALze

// pridané po 4 minútach od posledného príspevku

potom ak by ste nahodou niekdo nevedeli, ten kabel na ktori som dal misku sluzi na nabijanie pojdem to reklamovat, a dam vediet ako som pochodil

// pridané po 4 hodinách 43 minútach od posledného príspevku

Prosim, lock, vymazat, alebo nech to tu nezavadzia xD

btw bol som z miskou v Alze, predavaj ju skusil a isla xD

aj doma mi uz ide, ale vcera neslaaaaaaaaaaaaa a neni som az taky laik, zlozil som si zostavu tak viem zapojit aj mis, a verte ci ne, vcera mi nesla xD

[intel pentium g620 dočasne]►[MSI P67A-C45]►[Kit 4gb Kingston 1333hmz]►[Sea gate 500gb sata3]►[GIGABYTE N56GOC-1GI]►[Corsair CX 500 V2]►[Cooler Master Elite 370]►[DVD RAM LG ]►[ROCCAT PYRA wireless gaming mouse]
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Slina
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.08.2011
Vek: 31

PríspevokZaslal: Ut 25.10.11 16:57Odpovedať s citátomNávrat hore

to sa neda pomaly ani citat - ty si zo slovenciny neprepadol?

CPU: AMD Phenom II X4 955@3,8 Ghz + Coolink Corator DS, MB: Asus M3A78, RAM:2x 2GB Kingston DDR2, GPU: MSI GTX 560Ti Twin Frozr II/OC, HDD: WD 500 GB+Seagate 200GB, CASE: Cooler Master HAF 912 Plus, PSU: Fortron 500W Blue Strorm II, DVD: TEAC DV-516G, LCD: 22" LCD LG W2242T, OS: WIN 7x64 ultimate
Rushhh
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.09.2011
Vek: 20

PríspevokZaslal: Ut 25.10.11 18:05Odpovedať s citátomNávrat hore

nikdy som sa ju neucil ale zmaturoval som na 69% a v porovnani tazkych a lahkich uloh som mal 67%

BTW hulim 4roky skoro vkuse xD

a z diktatov som maval 5 tky xD

// pridané po 2 minútach od posledného príspevku

ale som slovak jak slota az nato ze tolko nepijem

a dokal zit budem ciganov a madarov triznit budem xD

[intel pentium g620 dočasne]►[MSI P67A-C45]►[Kit 4gb Kingston 1333hmz]►[Sea gate 500gb sata3]►[GIGABYTE N56GOC-1GI]►[Corsair CX 500 V2]►[Cooler Master Elite 370]►[DVD RAM LG ]►[ROCCAT PYRA wireless gaming mouse]
hornak
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 31.01.2010
Vek: 46

PríspevokZaslal: Ut 25.10.11 18:29Odpovedať s citátomNávrat hore

A čo tak preinštalovat Windows, potom by si mal robit zaver o funkčnosti myši
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
mirom
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.12.2008
Vek: 19

PríspevokZaslal: Ut 25.10.11 18:53Odpovedať s citátomNávrat hore

Preco hned preinstalovavat? Mys skus na inom PC.

// pridané po 2 minútach od posledného príspevku

Rushhh napísal:
BTW hulim 4roky skoro vkuse xD

a z diktatov som maval 5 tky xD

ale som slovak jak slota az nato ze tolko nepijem

a dokal zit budem ciganov a madarov triznit budem xD

Len tak dalej a ku tomu jednemu BP ti supnu dalsi a potom sa rozlucime. Koho zaujima, ze hulis? Si bohovy slovak ale tym ako pises si zo slovenciny a teda nasho jazyka robis prdel.

MB: MSI 785GM-E51, CPU: AMD PHENOM II X4 925, CPU cooler: CoolerMaster Hyper 212+, RAM: Corsair XMS3 4GB (Kit 2x2GB) 1600MHz DDR3, CL9, HDD: Seagate Barracuda 7200.12 1TB, VGA: Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD5770, PSU: Corsair VX450, DVD-RW: SAMSUNG SH-S223C, CASE: CoolerMaster Elite 330 Black, LCD: LG FLATRON W2246T, 21.5", OS: 7 Home Premium SK, 64bit, Repro: Behringer MS40 + Monacor CARPOWER SP-252c (DIY BOX), Mouse: A4Tech EVO XGame XL740, Red, Mouse pad: SteelPad QcK+, Keyboard: TRUST KB-2200.
Na súkromné správy týkajúce sa Vašich problémov neodpovedám, na riešenie je tu fórum!
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď