IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @084
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Lepšie vzťahy so zákazníkmi

väčšiu kontrolu nad firemnými procesmi získate so softvérom Sunsoft.CRM crm.sunsoft.sk

Dala som si poradiť

O moje peniaze je postarané. A o vaše? www.partnersgroup.sk

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Získajte bonus 50 €

Prejdite na ktorýkoľvek program s platbou na faktúru. Len cez e-shop. www.o2.sk

Zbavte sa celulitídy

Vyskúšajte novinky s Q10 od NIVEA Viditeľné výsledky už za 2 týždne. www.NIVEA.sk

Revizori

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
citizen
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.05.2009

PríspevokZaslal: Pi 22.01.10 23:00Odpovedať s citátomNávrat hore

caute dneska ma capli revizori a zaplatil som na mieste pokutu 40 eura.problem bol ale v tom ze som si poslal smsku.na cislo 1100.odpoved od cisla 12100 bola v zneniu.vaz zakzaznik sluzba nie je pre vase cislo dostupna pre nedostatocnu vysku skutocne dobiteho kreditu.atd atd
lenze ja tam mam este 10 eura kredit.stal sa niekomu tento pripad?da sa to v pripade neuspechu u t-debilu alebo v dopravnom podniku riesit v SIO-ke?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
shaggy
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: Pi 22.01.10 23:07Odpovedať s citátomNávrat hore

Pravdepodobne máš "bonusový" kredit - čiže napríklad si využil akciu, kedy si si dobil za nejakú čiastku (napr. 12€) a pripísal sa ti dvojnásobok (24€). Ten bonusový kredit nie je možné využiť na zakúpenie tohto lístka a samozrejme si urobil chybu, že si nastúpil bez platného cestovného lístka (ak ti nedošla potvrdzujúca sms, nemal by si nastúpiť).

Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
citizen
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 22.01.10 23:12Odpovedať s citátomNávrat hore

nie nie ziadny bonusovy.pred mesiacom to slo v pohode napr.a ja som uz sedel v buse a vtedy poslal.
Dany
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.07.2009

PríspevokZaslal: Pi 22.01.10 23:25Odpovedať s citátomNávrat hore

hej ale v dopravnom poriadku je že nesmieš nastupiť do busu pokial nemáš potvrdený lístok

citizen
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 22.01.10 23:29Odpovedať s citátomNávrat hore

no jo ale tak ja poviem ze som si poslal smsku pred vstupom do busu a ta smska mi prisla o minutu ked oni uz kontrolovali.
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: Pi 22.01.10 23:46Odpovedať s citátomNávrat hore

tvoja vec, mas mat potvrdenu SMSku pred vstupom do busu, to je fakt taky problem ju poslat o 5 minut skorej? omg....

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
JanoF
Správca fóra
Správca fóra

Založený: 01.05.2005
Vek: 27

PríspevokZaslal: So 23.01.10 1:02Odpovedať s citátomNávrat hore

citácia:
Zákazníkovi je do dvoch minút doručená odpovedajúca SMS používaná na preukazovanie zakúpeného lístka, ktorá obsahuje dva dôležité údaje, čas platnosti a jedenásťmiestny alfanumerický overovací kód.

http://www.dsl.sk/article.php?article=6657

Cize to ze si nastupil bez platneho listka je tvoj problem, to mas to iste ako by si nastupil s klasickym listkom a chcel si ho oznacit az ked tam bude revizor

Skrinka: Nexus Morpho & Enermax UCTB12P | Zdroj: Enermax EMG800AWT 800W | Základná doska: Asus Rampage III Gene | Procesor: Intel Core i7 990X Extreme Edition 3.46 GHz & Scythe Susanoo SCSO-1000 | Pamäť: Kingston HyperX XMP 24 GB DDR3 1600 MHz | Grafická karta: Asus GeForce GT 440 1 GB DDR3 & Thermalright HR-03 | Pevný disk: Intel SSD 510 Series 250 GB & Hitachi Deskstar 5K4000 4000 GB | Optická mechanika: Plextor PX-820SA | Čítačka kariet: Akasa AK-ICR-11 | Klávesnica: Logitech G19 | Myš: Logitech G9x & Razer Kabuto | Monitor: 24" LCD Eizo FlexScan S2431WE | Reproduktory: Logitech Z-2300 | Operačný systém: Microsoft Windows 7 & FreeBSD 9 | Záložný zdroj: APC Back-UPS ES 700 | Spotreba: Idle - 200W / Burn - 400W | Mobil: Nokia N9 64 GB
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailSkypeFacebookTwitterZobraziť autorove WWW stránky
citizen
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 23.01.10 22:54Odpovedať s citátomNávrat hore

dobre dajme tomu ze im poviem ze som vystupil z busu a hned nato dosiel ten bus a mne ta smska dosla tak ako dosla.to je len taky moj dodatok.
co ma skorej stve ze to zahadne nejde a ja som sa spoliehal nato.
shaggy
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: So 23.01.10 23:45Odpovedať s citátomNávrat hore

Aký máš kredit/paušál? To, že ti to pred mesiacom išlo v pohode, neznamená že tam nemáš nejaký bonusový kredit.

Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
citizen
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 25.01.10 22:54Odpovedať s citátomNávrat hore

easy.ja som mal bonusovy kredit pred pol rokom.mal som fix ktory skoncil po roku dobijania a stym kreditom som presiel na easy.mne to vzdy slo a zrazu boom napisalo to co napisalo.
Zaslať odpoveď