IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @084
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Stavebný materiál Porfix

Skvelé tepelne izolačné vlastnosti stavebných materiálov Porfix! www.Porfix.sk

Internetový Obchodný Dom

Predaj satelit. techniky, elektronika. Domáce potreby, chovateľské potreby. www.odbojna.sk

Čerstvý a voňavý domov?

Testovali sme Ambi Pur. Pozrite sa na prekvapivé výsledky experimentu! youtube.com/AmbiPur_SK

Platené výskumy online

Zúčastnite sa a my Vás odmeníme! Výskumy verejnej mienky online. www.onlinepanel.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor sa ráta a oplatí! Pridaj sa a vyhraj iPad. www.marketagent.com

Reštartovanie Windows prieskumnik pri zapojenom disku

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
chater7
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 11.11.2010

PríspevokZaslal: Po 30.01.12 18:30Odpovedať s citátomNávrat hore

Dobrý deň. Mám externý disk Western Digital My Passport 2,5" 500 GB USB3.0 kompatibilny s USB2.0.
Keď disk zapojím do USB portu normálne mi ho načíta. Keď ho však otvorím cez Windows prieskumník (normálne cez tento počítač) tak sa po chvíli tento prieskumník sám reštartuje. Vírus to zrejme nebude lebo disk bol kontrolovaný na troch PC s rôznymi antivírusmi a na ani jednom hĺbková kontrola nič nenašla. Potom som si myslel že to ešte môžu byť nejaké vadné driveri tak som nainštaloval najnovšie ktoré som ztiahol z originál stránky. Keď otvorím disk cez nejaký iný program (Total Commander, alebo priamo si pustim film z VLC) tak to nereštartuje. Ako by sa to dalo odstrániť, samozrejme o údaje by som nechcel prísť. Napadla mi ešte možnosť prekopírovať disk na pevný disk v počítači následné externý disk sformátovať a nakopírovať napsäť. Ale nakoľko by to zabralo väčšiu čas dňa sa vás chcem opýtať či to má vôbec zmysel. A toto reštartovanie robí ten disk aj na iných PC takže chyba je pravdepodobne v disku. Ďakujem za rady
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
street_punk
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.04.2011
Vek: 22

PríspevokZaslal: St 01.02.12 9:46Odpovedať s citátomNávrat hore

Keď máš windows 7, tak ho skús pozrieť cez správcu diskov, či ti ho tam nájde (pravím na tento PC, spravovať a dole nájdeš správa diskov)

NB - HP Pavilion DV7 3190 -- Windows® 7 Home Premium 64-bit -- Intel® Core™ i7-720QM 1,6 GHz az 2,8 Ghz Turbo Boost, 6 MB pamäte cache úrovne 2 -- 4 GB DDR3 -- disk 640 GB SATA 5400 ot/min -- rozlíšenie 1600 x 900 -- NVIDIA® GeForce® GT 230M -- 2 815 MB grafickej pamäte s vyhradenou pamäťou 1 GB DDR3 -- pripojenie 802.11 a/b/g/n
chater7
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 01.02.12 16:28Odpovedať s citátomNávrat hore

Áno mám W7 home . V správcoch zariadení mi ho nájde v diskových jednotkách ako WD My Passport 0730 USB Device a potom je este dole WD Drive Managment devices ->WD SES Device .
chater7
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 10.04.12 22:47Odpovedať s citátomNávrat hore

Obsah HDD som si prekopiroval na iny disk. Poskodeny disk som nasledne sformatoval original programom WD z ich stránky. Následne som si aj stiahol najnovsie drivery z ich stránky. Od vtedy s diskom žiadny problem
Zaslať odpoveď