IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @076
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Hľadáte ekonomický software?

Máme pre vás riešenie - SunSoft EcoSun. Pre maloobchod, veľkoobchod, výrobu. www.sunsoft.sk

Súťaž o LEGO® duplo®

Vyhrajte prekvapenie pre svoje detičky! LEGO duplo 2 krát deňne do konca mesiaca www.duplo.lego.com

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

S Easy Free voláš za 9 centov

SMS ťa stojí 6 centov, internet v mobile máš zdarma + 30€ pri prenose čísla k nám telekom.sk

Najobľúbenejší Magio Internet

Stabilné a neobmedzené pripojenie teraz na prvých 100 dní zadarmo! Telekom. Telekom.sk

reklamacia zakl. dosky

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
jatmz
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.07.2007
Vek: 26

PríspevokZaslal: Pi 27.02.09 19:33Odpovedať s citátomNávrat hore

takze jedna sa o zostavu z podpisu.
presiel som teraz z win xp cz + sp2 na sk verziu win vista home premium 64 bit.
a hned nastali problemy ... po nainstalovani ovladacov na grafiku, mi ich system ani nedetekov a frcal na svojich, skusil som dalsie a dalsie ... nakoniec som sa dopracoval k poslednej verzii 182.06. tam uz ovladace idu ale pc sa mi niekolkokrat samo restartlo pri beznej praci.
dalsia vec, po nainstalovani realtek audio drivera namiesto zvukov pocut len chcrcanie a piskanie. skusal som uz aj najnovsiu verziu, resp viacej verzii, takisto AC97 driver no nic
dalej som skusal update biosu cez asus utilitu, takisto nepomohlo.
do flashu biosu sa pustat nechcem aby som daco neodsral, resp neposral (nerobil som to este ani si netrufam)

... spatne ked som nahodil stary win xp tak som nabuchal ovladace ci stare ci nove v pohode. a znova ked som dal vistu tak problemy tie iste

... takze otazka:
stacia tieto fakty na reklamovanie zakladnej dosky, ktorej vyrobca garantuje ze je s Vistou kompatibilna, takisto ako su kompatibilne drivery na cd?

...chcem ju proste poslat do agemu s tym nech mi daju inu dosku, lebo na toto uz nemam nervy a pravdupovediac si neviem ani rady co dalej

CPU: AMD Athlon II X4 630, 2800 MHz + Noctua NH-U12P SE2; MB: MSI 790XT-G45; RAM: Apacer golden kit 4x2 GB, 800 MHz, CL5; VGA: ATI Radeon x1650; HDD: Samsung Spinpoint F1 320 GB, 16 MB cache + Samsung SpinPoint EcoGreen F2 500GB, 16 MB cachce; DVD-RW: Asus DRW-1814BL; CASE: CoolerMaster Centurion Sileo + 2 x Noctua NF-S12-1200; ZDROJ: Fortron Blue Storm II 500W + Noctua NF-S12-800; CHLADENIE: Primecooler PC-MP2B Arkony
MOUSE: Logitech G9 + Razer Goliathus alpha speed edition
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
a4000
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.09.2006

PríspevokZaslal: Pi 27.02.09 19:44Odpovedať s citátomNávrat hore

skusal si stiahnut aj novsie drivre zo stranky vyrobcu alebo si instaloval iba tie dodane na CD k doske? niekedy tie drivre zvyknu byt dost stare, resp. uplne prve, ktore vysli na Vistu a casto mozu byt problemove/nestabilne

ked to technici Agemu korektne rozchodia pod Vistou, mozu to klasifikovat ako neopravnena reklamacia...

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.07.2007
Vek: 26

PríspevokZaslal: Pi 27.02.09 23:54Odpovedať s citátomNávrat hore

ako som pisal hore, vyskusal som ci stare ci najnovsie drivery ... so zvukovkou ani nepohnem, stale len chrcia repraky namiesto rovnakych zvukov a najnovsi driver na oficialne stiahnuty z nvidie pada
... podotykam vsetko aj vistu mam legalne
... vsetky drivery co som skusal bez problemov na win xp isli, ale na viste nie

... takze vistu rozbeham, takisto ju rozbehaju aj v ageme, ved som teraz na nej, ale co z toho ked som bez zvuku a neviem kedy ma restartne ... takze osobne si myslim ze reklamacia je na mieste kedze vyrobca uvadza ako aj na krabici kompatibilitu s vistou, tak aj na cd ze sa nachadzaju ovladace ktore pojdu pod vistou = klamliva reklama a uvadzanie konecneho spotrebitela do omylu ... ked nie agem tak potom SOI-ka

CPU: AMD Athlon II X4 630, 2800 MHz + Noctua NH-U12P SE2; MB: MSI 790XT-G45; RAM: Apacer golden kit 4x2 GB, 800 MHz, CL5; VGA: ATI Radeon x1650; HDD: Samsung Spinpoint F1 320 GB, 16 MB cache + Samsung SpinPoint EcoGreen F2 500GB, 16 MB cachce; DVD-RW: Asus DRW-1814BL; CASE: CoolerMaster Centurion Sileo + 2 x Noctua NF-S12-1200; ZDROJ: Fortron Blue Storm II 500W + Noctua NF-S12-800; CHLADENIE: Primecooler PC-MP2B Arkony
MOUSE: Logitech G9 + Razer Goliathus alpha speed edition
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
Zaslať odpoveď