IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @074
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Dokonalosť v jednoduchosti

Wyse T10 – dokonalosť, na ktorú ste čakali. www.ts.avnet.com

Dala som si poradiť

O moje peniaze je postarané. A o vaše? www.partnersgroup.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Lacné ubytovanie pri Balatone

Ubytuj sa teraz až s 50% zľavou Akciové zľavy na viac ako 1000 ubytovaní szallasguru.sk

Reklamacia telefonu v T-mobile

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
emer
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.12.2006
Vek: 18

PríspevokZaslal: Ut 15.11.11 21:29Odpovedať s citátomNávrat hore

Nazdarek,

mam mobil z t-mobilu, konkretne Desire HD. No v poslednej dobe sa mis tava, ze prestava reagovat display na dotyk. Ale iba vrchne dve tretiny. Parkrat display vypnem,zapnem a je to v pohode. Kedze je este v zaruke, chcem to dat vyreklamovat. Lenze tato chyba sa vyvolat neda. Prichadza nahodne. Pridem do t-mobilu s telefonom, poviem im o chybe, ktoru vidiet nemozu. O mesiac mi ho vratia, ze s nim nic nie je...

To bude zbytocne. Preto sa chcem opytat, ci v taktomto pripade nejak pomoze, ak problem natocim, ked sa vyskytne.

Alebo mam radsej pockat, kym sa to uplne dobabre a ostane to trvale? lebo nechcem ostat prenic zanic mesiac bez telefonu

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: Ut 15.11.11 21:36Odpovedať s citátomNávrat hore

Ako pomôže to, že si to natočíš, ak to nebudú technici vedieť pri testovaní zopakovať? Komu to video ukážeš? Technikovi na reklamácii ťažko (jeho ani neuvidíš) a ten brigádnik na T-Mobile predajni si s tým vieš čo bude môcť urobiť
Osobne by som ho reklamovať šiel, za také peniaze fungovať musí stále.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
emer
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.12.2006
Vek: 18

PríspevokZaslal: Ut 15.11.11 22:01Odpovedať s citátomNávrat hore

Staci mi, ked budu vediet o chybe a daju mi novy telefon

No lenze, ked im ho tam dam, jak ho asi budu testovat? Pustia ho tam, povedia, ze mu nic nie je a o mesiac ho mam spat s tym, ze "bol" cely ten cas v prevadzke bez jedinej poruchy.

neviem no, asi to ajtak vyskusam. len najprv musim najst nahradny telefon

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 01.07.2009

PríspevokZaslal: Ut 15.11.11 22:08Odpovedať s citátomNávrat hore

doporucujem napisat do VSPdata(sem posielaju mobili) a spytat sa ako mas postupovat verim tomu ze ti poradia ....

najprv to ries s nimi a nie s tmobilom lebo v tmobile moc toho nevedia akurat ti napisu do popisu mobilu jak mne ze mobil je doskriabany atd.... a pritom ho mam jak nový takze assi tak

PC 1:CPU: AMD athlon 64 x2 6000+ Brisbane @3,29GHz/ZALMAN CNPS10X Performa :MB: MS-7369 :RAM:DDR2 4 gb(847Mhz) :HDD: Samsung 1Tb HD103UJ :GPU: Geforce 9800gt 1gb (600/900/1500@648/1008/1566)/ARCTIC Accelero S1 rev.2/2*8" fan :PSU: SEASONIC SS-650HT-F3 :OS: Win 7 ultimate 64bit
PC 2:CPU: Intel celeron 467 mhz :MB: Asus med 2001 :RAM: SDRam 2x256mb 133mhz :HDD: 80Gb Maxtor :OS: Linux Ubuntu 10.10
MT: HTC Desire HD - Android 2.3.7 - MIUI - radio12.65.60.29U_26.14.04.28_M
Od strachu mi srdce zviera keď túrujem pionýra. r.v.65 jawa 50 typ 05
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
walther
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: Ut 15.11.11 22:11Odpovedať s citátomNávrat hore

Pri reklamácii sa väčšinou opisuje daný problém, aby zariadenie nemuseli totálne rozobrať ak to nie je nutné. Keď im opíšeš, že je problém s displejom a niekedy nereaguje, tak budú testovať displej. Ak je chybný, chyba sa určite objaví (buď priamo alebo oni už vedia ako ho otestovať). Ak chybný nie je, nie je čo reklamovať.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď