IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @055
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

TREND konferencia - Marketing

dá sa rásť, aj keď spotreba a rozpočty klesajú? Dozviete sa *12. júna 2012* www.etrend.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Zablokovali sa Vám dvere?

Poistite svoj majetok s UNIQA Otvoríme ich zadarmo za Vás. www.uniqa.sk

Ako ste stratili hmostnosť.

Zistite jej tajomstvo pre dokonalé telo. Môžete dosiahnuť tieto výsledky tiež. www.janinblog.com

Reklamacia notebooku Acer

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
jsakac
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.08.2007

PríspevokZaslal: St 13.01.10 18:02Odpovedať s citátomNávrat hore

Takze mam taky maly problem. Reklamoval som notebook uz druhy krat, menili chybny displej. Ked prisiel NB z reklamacie, zapol som ho a co nevidim, vadny pixel. Prekaza mi to lebo je cerveny a taha mi tam furt oci. Navyse robim s grafikou a fotkami. Mozem notebook poslat na 3. reklamaciu a vratia mi peniaze ? Resp. mali by zo zakona ?

Ide o to ze mi displej vymenili za ciastocne chybny. Tak dufam len
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkype
KocuR
Moderátor
Moderátor

Založený: 14.12.2005
Vek: 25

PríspevokZaslal: St 13.01.10 21:33Odpovedať s citátomNávrat hore

jeden vadný pixel podľa mňa bohužiaľ nebude dôvodom na reklamáciu.

AthlonX2_3800+@1.1V;ZalmanCNPS7500AlCu;MSI_K9N_Platinum;4G_DDR2;GF7600GS@620/1100;320GB;tuned_LC_Powa420W;silenced_A+Trooper;2xNoctuaNF-S12;tuned_Audigy;SamsungSM2033;LogiMedia+G5;tkaudio_poweredbyTVM(for now)
AthlonII_255@1,125V;BEboxCooler;MSI760GM-E51;2G_DDR3;160GB;tuned_Fortron400W;tuned_hovnocase;AC12025;AcerAL1916W;GeniusSP-HF1250x;DeLux_keyboard;MSmouse
LenovoG550:C2D_T6500;G105m;4G_DDR3;320GB;LogiM705;PortaPro ... ... ... internet & IPTV connection by Antik (70/70Mbps)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuJabberZobraziť autorove WWW stránky
Tominator
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 21.02.2007

PríspevokZaslal: St 13.01.10 21:36Odpovedať s citátomNávrat hore

Skús si ho odpáliť do inej farby
Vážne: Pokiaľ sa nemýlim, tak tých vadných pixlov musí byť nejaký počet (skôr percento) aby sa display dal považovať za chybný. 1px ešte neznamená, že je display chybný.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
shaggy
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: St 13.01.10 22:08Odpovedať s citátomNávrat hore

Jeden vadný pixel nie je dôvodom na reklamáciu. Počet pixelov, pri ktorom už môžeš reklamovať závisí od toho, či sú vedľa seba a aj od toho o akú farbu ide + pár ďalších faktorov.

Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
jsakac
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.08.2007

PríspevokZaslal: St 13.01.10 22:22Odpovedať s citátomNávrat hore

Viete ake to je blbe ked robim grafiku alebo pozeram film a stale vidim ten cerveny pixel ? :/ Urcite o tom vedeli a chybne displeje, ktore nedaju do noveho NB davaju na servis sprosty system

a navyse ten displej tak huci, to podsvietenie presnejsie, co nerobilo. Ja ked si kupim NB, chcem aby isiel ako na zaciatku a nie ze si tam pomenia veci :/
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkype
Qpkqkma
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.09.2007
Vek: 19

PríspevokZaslal: St 13.01.10 22:36Odpovedať s citátomNávrat hore

Preto si na pracu nekupuj Acer.

I dream. I dream I’m floating on the surface of my own life, watching it unfold, observing it.
I’m the outsider, looking in.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailSkypeGoogle Talk
shaggy
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: St 13.01.10 23:56Odpovedať s citátomNávrat hore

Preto na prácu s grafikou nekupuj notebook alebo lacný monitor.

Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: St 17.02.10 20:21Odpovedať s citátomNávrat hore

jsakac napísal:
Viete ake to je blbe ked robim grafiku alebo pozeram film a stale vidim ten cerveny pixel ?

na veci ktore robis sa nekupuju lacne sracky ale poriadne masiny s kvalitnymi komponentami.

jsakac napísal:
:/ Urcite o tom vedeli a chybne displeje, ktore nedaju do noveho NB davaju na servis sprosty system

a navyse ten displej tak huci, to podsvietenie presnejsie, co nerobilo. Ja ked si kupim NB, chcem aby isiel ako na zaciatku a nie ze si tam pomenia veci :/

jasne, konspiracna teoria jak svina

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď