IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @054
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Dal som si poradiť

Mám sa na koho spoľahnúť. A vy? www.partnersgroup.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Koľko platí firma za PHM?

Sledujte náklady za PHM online. Zbavte sa administratívy a ušetrite movys.sk

Top diéta mesiaca

Účinná a zdravá diéta? Toto potrebujete v boji proti nadváhe. www.news2channel.net

TREND konferencia - Marketing

dá sa rásť, aj keď spotreba a rozpočty klesajú? Dozviete sa *12. júna 2012* www.etrend.sk

reklamacia kancelarskeho kresla

Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!
AutorSpráva
bystro
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.12.2009

PríspevokZaslal: Št 18.03.10 21:51Odpovedať s citátomNávrat hore

Chcel by som sa spýtať či mi uznaju reklamaciu kancelarskeho kresla, ktoré sa asi po 2 mesiacoch nahlo na jednu stranu ! Kupene bolo v jysku

CPU:Intel Core 2 duo E4500, 2200 MHz(11x200) BOX 775 2mb, MB:Asus p5l-vm 1394, RAM:2x1GB, HDD:320GB, GPU:ASUS EAH5750 Formula,LED monitor Benq G920WL ,HDD: SAMSUNGHD321KJ 320GB, OS: Win 7 HP, Zdroj: Seasonic 400W.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
shaggy
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: Št 18.03.10 22:10Odpovedať s citátomNávrat hore

citácia:
Chcel by som sa spýtať...

Tak sa ich opýtaj, či to uznajú

1. toto je fórum o počítačoch
2. nevidíme im do hlavy, či to uznajú je iba na nich a akákoľvek odpoveď on nás je iba čistá špekulácia
3. máš dve možnosti - reklamovať, alebo nereklamovať. Reklamáciou nemáš čo stratiť, takže myslím, že kým sa pýtaš nás na fóre, už si to tam mohol mať zanesené.

Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!