|
 | | |
| Autor | Správa |
matus350
 Užívateľ
 Založený: 11.11.2010 Príspevky: 4
 | Zaslal: Št 11.11.10 13:47 |   |
minuly rok v oktobri som kupoval ntb a teraz ho chcem dat reklamovat lebo sa nazberalo viac problemov... najprv zacal praskat pant co vydava blby zvuk pri otvarani/zatvarani displeja - zdrzte sa komentov je to acer.... viem ze po case to zacne praskat ale co som cital tak to acer bez problemov opravuje... neskor mi odisla mechanika.. nenacita CD/DVD a pri citane vydava divny zvuk.. len dufam ze to neni preto ze mi spadol a ked hej tak to aj tak vymenia.. a co je hlavne a zacalo az teraz tak pri vyssom vykone sa asi dost prehrieva a potom sa vypne..
pisal som predajcovi a odpisal mi ze lepsie by bolo zavolat rovno do servisu ACERu.. ze to bude rychlejsie... lenze pozeram ze ta nalepka v zadu na ntb co je serial.. je uz osuchana a necitatelna.. ale co mam krabicu od ntb tak tam je vsetko pekne vidiet... tak dufam ze s tym nebude problem....? a tiez som si kupil upgrade na win 7 a preto nalepka ohladom visty v zadu je neaktualna tak mam ju odlepit a dat tam tu novu co mi prisla s win 7 alebo to nechat tak?
//EDIT: a este pozeram ze mi vrzga tlacitko Backspace ked na nho normalne kliknem v lavej polovicke... tak je to tiez na reklamaciu? ze ked uz budem reklamovat tak mam aj toto? |
Naposledy upravil matus350 dňa Št 11.11.10 13:52, celkom upravené 1 krát. | |
  |
 |
brmbo
 Skúsený užívateľ
 Založený: 08.01.2009 Príspevky: 8579 Bydlisko: Sládkovičovo Vek: 32
 | Zaslal: Št 11.11.10 13:51 |   |
tvoj OS servis riesit nebude, zober krabicu, hod tam book, zober zarucak + pokladnicny blok a odnes to tam, povedz im zavady a to je vsetko, nehovor im, ze ti to caplo, lebo na to zaruka nie je |
_________________ NB IBM ThinkPad R50e - šuna - Win XP Prof 32-bit
fén: SonyEricsson XPERIA Ray
Xbox 360 250Gb Premium S
neposkytujem poradenstvo cez SS, skype ani ICQ, na takéto veci je tu toto skvelé forum... ďakujem za pochopenie | |
    |
 |
matus350
 Užívateľ
 | Zaslal: Št 11.11.10 14:07 |   |
no ved to im urcite hovorit nebudem... ale asi zavolam do toho ich servisu nech si po to pekne pridu a potom do dovezu... a nemusim to riesit cez predajnu... ale to asi az zajtra lebo teraz ntb nemam doma tak az v pondelok po nho budu moct prist... a s tym tlacitkom neviete ako to je? ci je to tiez na reklamaciu...? a ntb mozem dat do povodnej krabice? to by aspon vyriesilo problem s tou nalepkou... ale co som reklamoval xbox uz davnejsie tak tam to praveze nemohlo byt v povodnom obale... |
| |
  |
 |
shaggy
 Moderátor
 Založený: 21.02.2006 Príspevky: 4630 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: Št 11.11.10 19:28 |   |
| matus350 napísal: | | ale asi zavolam do toho ich servisu nech si po to pekne pridu a potom do dovezu.. |
A oni ti povedia, či si si nepomýlil ich servis s taxislužbou. Prečo by si pre to mali prísť? |
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. | |
    |
 |
matus350
 Užívateľ
 | Zaslal: Št 11.11.10 22:54 |   |
no tak to si nemyslim... pokial viem ntb staci zabalit, oznacit... a potom si ponho pride kurier najskor UPS... dopravu hradi tam aj naspät ACER...
| kód: | | http://www.acer.cz/acer/service.do?LanguageISOCtxParam=cs&miu10einu24.current.attN2B2F2EEF=1877&sp=page15e&ctx2.c2att1=4&miu10ekcond13.attN2B2F2EEF=1877&CountryISOCtxParam=CZ&ctx1.att21k=1&CRC=1958551177 |
|
| |
  |
 |
achiles142
 Užívateľ
 Založený: 27.05.2010 Príspevky: 571 Bydlisko: Kvetoslavov/Bratislava
 | Zaslal: Pi 12.11.10 13:58 |   |
Akoze nic zlom ale preco by si to mal riesit ty ? Nechapem . Nech si to riesi predajca ty mas zmluvu snim a nie s acerom . tiez som mal taketo navrhy od predajcu ktory ma posielal na reklamacku niekam uplne inam to bola potom show . Prikladovo dojdes si k niekomu domov nieco kupit on ti povie ze pomoz mi poupratat a budes mat tu vec skor to je skor to iste ako to co ti povedali ze posli to priamo aceru . |
| |
   |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |