|
 | | |
| Autor | Správa |
jaji
 Užívateľ
 Založený: 01.01.2006 Príspevky: 361 Bydlisko: TT
 | Zaslal: Ut 04.12.07 22:22 |   |
Spravil som si jednoduchy php skript - guestbook.Ten si uzivatel da na svoju stranku. Chcel by som tam vlozit aj nejaku reklamu, ktora by sa sama vygenerovala z mojho webu. Riesil by som to asi tak ze bol by na mojom webe nejaky txt subor a ked by uzivatel,kt pride na moj skript {guestbook u uzivatela}, tak ten skript otvori txt subor kt je na mojom hostingu. Da sa to nejakou funkciou?
P.s>: Dufam chapete co chcem  |
_________________ He who laughs last has not yet heard the bad news.
-- Bertolt Brecht
medicine student | |
  |
 |
twistik
 Užívateľ
 Založený: 30.08.2007 Príspevky: 513 Bydlisko: Prešov
 | Zaslal: Ut 04.12.07 22:30 |   |
|
    |
 |
vl4kn0
 Užívateľ
 Založený: 22.11.2007 Príspevky: 254 Bydlisko: 127.0.0.1
 | Zaslal: Ut 04.12.07 22:43 |   |
no to neni moc dobry napad. ty si tam sice das svoje reklami. ale niekto si stahne script a reklamy vymaze a je bez. takze to by som neriesil jedine ak spravit to ako blueboard. |
_________________ PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber... | |
     |
 |
Freelan
 Užívateľ
 Založený: 03.06.2006 Príspevky: 2468 Bydlisko: Brezno
 | Zaslal: Pi 07.12.07 19:35 |   |
sprav to cez iframe inac sa ta reklama stale bude dat odstanit, jedine ak by si pouzival .js ako google |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |