IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @049
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Chcete darček pre svoje dieťa

Odpovedzte na otázky a vyhrajte! LEGO duplo 2 krát deňne do konca mesiaca www.duplo.lego.com

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Zaregistruj sa!

Tvoj názor sa ráta a oplatí! Pridaj sa a vyhraj iPad. www.marketagent.com

Všetko za 9,90€

obľúbené Topshop produkty za skvelú cenu len 9,90€! Kliknite a nakupujte. Topshop www.topshop.sk

Detské drevené zábrany

Zábrany na posteľ, schody a do dverí. Tovar skladom. Rýchle dodanie. www.detske-ohradky.sk

Redukcia

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
CarryAway
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.01.2010

PríspevokZaslal: So 24.09.11 15:14Odpovedať s citátomNávrat hore

caute ..takze kupil som si mikrofon...kabel ..a kedze nemam mixpult ani nic a chcel som cim najrychlejsie nahravat tak som si kupil redukciu v radioamaterovi .......este v obchode som ju skusal a sedela ..doma som prisiel pripol som ju raz a nahral nieco ..slo to super ....teraz pripinam 2x a uz je genglava a vuk je minimalny ..dokonca uz ani ziadny len sum ..tak som skusil nieco ci neje s konektorom v PC ale nie ...zaznamenavalo to trenie konektorov a signaly ale samotny zvuk nie .....nvm tak sa chcem opytat ci je to moja chyba aked sa raz napoji redukcia mam ju tam nechat ...i ked neviem preco som ju daval von .....alebo redukcie ze sa tak bleskovo rychlo ''rozgengla'' ??
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď