|
 | | |
| Autor | Správa |
VOTRELEC005
 Užívateľ
 Založený: 10.01.2010 Príspevky: 99
 | Zaslal: Pi 29.10.10 11:11 |   |
SZM
Mali sme najvyssi hosting na firmu (ja som robil veci okolo toho)
+NEVIEM
- Nefunguje Na MySQL databaze Prestashop PHP-FUSION a dalsie (bolo to asi pred 3 mesiacmi ) uplne nepouzitelny hosting
- Hrozna administracia (vsetko rozhadzane)
- nevelmi rychle
--- a vela dalsich... |
_________________ Sony Vaio = Intel Pentium M
OS = Linux Ubuntu Netbook Edition
Samsung Galaxy SII 16GB - bohuzial v oprave
iPod Touch 3G 32GB = iOS 4.2.1 | |
   |
 |
calimero
 Užívateľ
 Založený: 14.06.2008 Príspevky: 27
 | Zaslal: Po 02.05.11 23:12 |   |
Warta.sk / Crooce.com - the internet company
Plusy:
+ vcelku rýchly hosting
Mínusy:
- zákaznícka podpora len v pracovných dňoch
- zákaznícka podpora má chabé informácie o tech. záležitostiach, takže veľa neporadí
- chabé užívateľské rozhranie
- žiadny CRON
- žiadne webftp
- neskutočne ťažkopádny webmail, navyše veľa došlých emailov je nečitateľných, s rozhádzanou diakritikou
Tento platený hosting je vhodný pre zákazníkov, ktorí neplánujú kontaktovať zákazníckú linku. Hosting by sa mal premenovať na: Zaplať a daj pokoj.
Osobná skúsenosť: providera som ako tri roky pravidelnie platiaci zákazník potreboval kontaktovať s problémom straty jednej tabuľky z databázy. Odpoveď po dvoch dňoch znela, že mojej žiadosti bude vyhovené za poplatok 115,20 €/hod. vzhľadom na vyťaženosť technikov. Mám pociť, že firma má jediného technika, aj to v osobe samého majiteľa. |
| |
  |
 |
Ďuri
 Administrátor
 Založený: 11.08.2007 Príspevky: 3785 Bydlisko: Brno
 | Zaslal: St 20.07.11 17:52 |   |
Poprosil by som pripadnych prispievatelov do tejto temy, aby zasielali len objektivne hodnotenia, nie hodnotenia webhostingov, s ktorymi su v partnerskom alebo inom vztahu. |
| |
    |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |