IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @045
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Keď klient slúži

Globálny líder v oblasti tenkých klientov prichádza na Slovensko. www.ts.avnet.com

Chcete darček pre svoje dieťa

Odpovedzte na otázky a vyhrajte! LEGO duplo 2 krát deňne do konca mesiaca www.duplo.lego.com

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Lacné ubytovanie pri Balatone

Ubytuj sa teraz až s 50% zľavou Akciové zľavy na viac ako 1000 ubytovaní szallasguru.sk

Recenzia: Apple iPod Touch 2G

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Adamcik
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 22.12.2009

PríspevokZaslal: Ut 22.12.09 6:41Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim, Vianoce su za dverami a tak rozmyšľam čo kupim svojmu 17 ročnemu synovi ... Chcel by som mu kupiť nejake multimedialne zariadenie na filmy, hudbu, hry atď a po prečitani tejto recenzie sa mi veľmi pači iPod Touch... Lenže otazka je, že či aj syn bude z iPodu nadšeny ? Čo myslite ? On vždy snival o PSP, vlastne to bolo pred dvoma-troma rokmi keď ešte nemal PS3 konzolu... Takže ešte uvažujem nad PSP Go a vôbec sa neviem rozhodnuť.... Takže otazka na vas.... Čomu by sa môj syn viac potešil ? Pripominam, že ma dosť dobry PC, a aj PS3 konzolu, ale to asi nie je podstatne...

Takže čo mam isť kupiť ? iPod Touch 3G 32GB , alebo PSP Go ?

DAKUJEM !
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Cedogk
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 01.12.2009
Vek: 21

PríspevokZaslal: Ut 22.12.09 10:53Odpovedať s citátomNávrat hore

podľa mňa to psp go určite nie, radšej klasické PSP. Hlavne z toho dôvodu, že GO nepodporuje disky a ste nútený hry sťahovať zo servera Sony a tak ste odkázaný na ich ceny. A pri tomto je aj dôležité, že GO nepodporuje nadviazanie sťahovania takže ak vám to padne pri 95% tak to musíte sťahovať celé znova čo nepoteší.
Peterson
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.11.2007

PríspevokZaslal: Ut 22.12.09 13:46Odpovedať s citátomNávrat hore

Podľa mňa by sa určite viac potešil iPodu Touch ... Pokiaľ ma chlapec doma PS3, tak hry si užije doma, a netreba mu podľa mňa ďalšiu hraciu konzolu do vrecka... Je to len môj názor, ale na filmy/hudbu/internet je jednoznačne lepší iPod. Pokiaľ ide o hry, tak samozrejme iPod na PSP-čko nema, aj keď sa už robia hry s veľmi peknou grafikou (napriklad taka N.O.V.A od Gameloftu ), ale dotykovy displej iPodu sa nikdy nevyrovna ovladacim prvkom na PSP...
MercuryX
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 25.01.2010

PríspevokZaslal: Po 25.01.10 13:31Odpovedať s citátomNávrat hore

Dakujem za recenziu, ale chcem sa spytať, že ake su rozdiely tohto recenzovaneho iPodu (2G), a novou generaciou (3G) ? Popripade oplati sa počkať na ďalšiu generaciu ? Myslite, že budem spokojny ak chcem kvalitny multimedialny pristroj ?

A ešte by som chcel vedieť, že či je Jailbreak legálny ... Dakujem za pomoc
Peterson
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.11.2007

PríspevokZaslal: Pi 29.01.10 13:52Odpovedať s citátomNávrat hore

V tretej generácií (model 32/64GB) máš lepší HW (výkonnejšie CPU, GPU, a 2X viac pamäte RAM), ďalej sú tu drobnosti ako funkcia VoiceControl, a slúchadlá s diaľkovým ovládaním a mikrofónom v balení... Takže žiadne prevratné vylepšenia, ktoré by ma mali prinútiť ku kúpe 3G modelu (výkonovo mi stačí úplne 2G, a ešte som sa nestretol s hrou, ktorá by mi na 2G nestihala (vratane N.O.V.Y, NFS Shift, GTA ...)

Čo sa týka toho jaibreaku, tak mať jailbreak, moze tiez = mat vsetko legalne... Jailbreak je ale "vstupnou branou" pre cracknuté aplikácie/hry... A pokiaľ viem, tak na iPod Touch 3G existuje len tzv tethered jaibreak, kde pri každom vypnutí a zapnutí/reštarte je iPod potrebne znova nabootovať cez PC...
pavel Bányi
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.05.2010

PríspevokZaslal: Po 24.05.10 14:18Odpovedať s citátomNávrat hore

zdravím, mal by som otázku, mám iPod 2G, mám aj senzor Nike+, len na začiatku som to asi zle nakalibroval, je možné to nejak znova nakalibrovať? Skúsil som aj obnoviť nastavenia iPod-u, ale stále to nie je korektné. Vedel by mi s tým niekto poradiť ??
Díky za skorú odpoveď
Zaslať odpoveď