|
 | | |
| Autor | Správa |
rajtako
 Užívateľ
 Založený: 31.08.2010 Príspevky: 148 Bydlisko: Bratislava Vek: 18
 | Zaslal: Pi 23.09.11 13:53 |   |
Zdravím,
ozrejmím situáciu a potom položím otázku takže:
Mám slúchadla Razer Piranha a reproduktory Creatvive Inspire A500, kým som mal slúchadla zapojené na prednom panely bolo všetko OK = ak boli zapojené súčasne aj slúchadla vpredu a reproduktory vzadu hrali slúchadla, pokiaľ som vytiahol jack hrali reproduktory, ale potom ma to začalo stále ich vyťahovať, tak som dal slúchadla aj reproduktory dozadu(mám integrovanú zvukovku), teraz hrajú obidve zariadenia súčasne, nakoľko reproduktory idú vypnuť úplne tam problém nie je, ale slúchadla sa dajú len stíšiť, takže pokiaľ chcem počúvať cez reproduktory počujem aj slúchadla, dá sa to nejako nastaviť v panely zvukovky, že pokiaľ zapnem reproduktory automatický sa mi vypne zvuk v slúchadlách? Teraz to ide jedine tak, že manuálne v panely zvukovky nastavím konektoru v ktorom su strčené slúchadla aby bral, že je tam strčení mikrofón = slúchadla nehrajú.
Ďakujem za každú odpoveď  |
_________________ CPU: Intel® Core i5-760, 2,8Ghz OC: Idle: 2,8Ghz Load:---- CPU Cooler: BOX MB: Gigabyte Intel P55-USB3 (1156) GPU: Sapphire ATI Radeon HD 5870 1GB DDR5 OC: Idle:850Mhz/1200Mhz Load:---- GPU Cooler: Zalman VF3000A RAM: 2x2GB Kingston HyperX 1600Mhz PSU: Corsair ATX 600W SSD(system): Corsair Force F60, 60GB HDD1(data): Samsung SpinPoint F3, 1TB HDD2(data): WD Caviar Blue, 500GB HDD3(data): Maxtor Diamond, 40GB CASE: Antec Dark Fleet DF-30 DVD-ROM: LG DVD-R/RW LCD: Samsung LCD BX2331 23'' LED 1920x1080 Repro: Creative Inspire A500 5.1 Mouse: Razer Imperator Mouse Pad: Razer Goliathus Omega S Keyboard: Genius KB-09E Headset: Razer Piranha Mobile: Nokia 5530 XM | |
   |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |