| Autor | Správa |
ScorpionSX
 Administrátor
 Založený: 16.05.2005 Príspevky: 5392 Bydlisko: Trenčín, SR
 | Zaslal: Ut 30.12.08 19:33 |   |
Tak ja som to skúšal, lebo tiež mám 64bit. Vistu s SP1, ale mám drobný problém...a to že tam sa jedným z tých programov prepnem do akéhosi "testovacieho" režimu. No a pokial som v tom režime, tak mi ide bez problémov zmeniť ten systémový súbor pre USB, takisto aj frekvenciu mi ukazuje vyššiu, ale akonáhle sa prepnem späť do normálneho režimu (opäť treba cez ten program, obyč. reštart nestačí), tak myš nefunguje, treba v programe na zmenu Hz akoby odinštalovať ten zmenený driver a potom znova reštartovať PC. Potom už myš funguje, ale samozrejme na pôvodných 125Hz. Neviem si s tým rady, skúšal som teraz viacero kombinácií, ale na nič som neprišiel...  |
     |
 |
Spirit
 Čestný člen
 Založený: 15.06.2005 Príspevky: 8245 Bydlisko: Košice Bydliště: Brno
 | Zaslal: Ut 30.12.08 20:11 |   |
Tak to je zvlastne a zaujimalo by ma, akym sposobom taktuje USB moja mys, ked dokonca nevyzaduje ani ten restart... A je ten test mode v niecom obmedzujuci? Teda okrem toho vodoznaku, co som sa docital.  |
_________________ Asus P5KC, E8400 @4.5GHz Thermaright Ultra 120 Extreme, 2x2GB Vitesta EE, Asus Matrix 4850 Accelero S1 + S12B FLX
AC Fusion 550R, Coolermaster Elite 330 + 2x S12B FLX, Razer Lachesis, Z-2300 | |
    |
 |
steveboss
 Užívateľ
 Založený: 30.12.2008 Príspevky: 7
 | Zaslal: Ut 30.12.08 21:12 |   |
| Spirit napísal: | Problem je, ze to nemam momentalne ako odskusat. Mam sice a fungujem tu tiez na viste sp1, lenze jednak je to 32bit a jednak pouzivam razer lachesis, ktory ked raz nakonfigurujes cez ovladace, pamata si kompletne vsetky nastavenia v integrovanej pamati mysi. Cize ked pripojim svoju mys do lubovolneho PC, automaticky mi to pretaktuje frekvenciu toho portu na 1000Hz. Odvtedy teda co som si to prvy krat nastavil uz nepostupujem podla tohto navodu a fungujem tak aj na SP1.
Nemoze to teda suvisiet s tym, ze si vo vlite odstranil nieco, co je k tomuto procesu zmeny nutne? Lebo co citam na nete, tak navod, ktory si postol ludom funguje :/ |
Aj tak dakujem za snahu a ochotu  |
| |
  |
 |
ScorpionSX
 Administrátor
 | Zaslal: St 31.12.08 11:08 |   |
Neviem či je tam nejaké obmedzenie v test móde, ale ten vodoznak sa mi teda vonkoncom nepáči
Inak Spirit, keď si to ty nastavuješ v ovládačoch, tak je tam aj tá zmena ozaj spravená?? Teda či to nespraví len tak naoko a vlastne sa nič nestane...veď aj pri XP bolo treba myslím reštartovať PC a až potom to išlo, tak sa mi zdá divné že by to Razer zrazu len tak ojebabral a bez reštartu to vedel zmeniť. Jediné riešenie mi pripadá to, že počas inštalácie ovládačov sa preinštaluje aj ten súbor, v ktorom sa to mení za razerácky, ktorý je povolený od MS a tým pádom to Razer umožňuje zmeniť v ovládačoch. Ale vôbec netuším či to tak naozaj môže byť. |
     |
 |
steveboss
 Užívateľ
 | Zaslal: St 31.12.08 11:25 |   |
|
  |
 |
Spirit
 Čestný člen
 | Zaslal: St 31.12.08 17:16 |   |
ScorpionSX: To urcite nie, zmena urcite nie je len "na oko". Pri pohybe kurzora to citim dost a dnes som celkom nervozny, ak mam pouzivat pc s 125hz. Koniec koncov, direct input mouse rate neokabatis
A co sa tyka ovladacov, ziadne nemam. Mys si vsetko nastavenie pamata, to som pisal.. |
_________________ Asus P5KC, E8400 @4.5GHz Thermaright Ultra 120 Extreme, 2x2GB Vitesta EE, Asus Matrix 4850 Accelero S1 + S12B FLX
AC Fusion 550R, Coolermaster Elite 330 + 2x S12B FLX, Razer Lachesis, Z-2300 | |
    |
 |
ScorpionSX
 Administrátor
 | Zaslal: St 31.12.08 18:19 |   |
Hmm...tak to je fakt zaujímavé...asi si predsalen darujem nejakú tú Razerku...Logitech to s ovládačmi nejak zvlášť nepreháňa, už niekolko verzií po sebe je to to isté, žiadna zmena, navyše kvalita myši pôjde týmto upgradom jedine hore, takže neni čo riešiť  |
     |
 |
Spirit
 Čestný člen
 | Zaslal: St 31.12.08 19:38 |   |
V tom pripade si dohliadni, aby mala onboard pamat. Ja som myslel, ze je ta pamat na hovno (aspon premna), no uz par krat som bol zato vdacny a tiez ocenujem, ze nemusim pchat akykolvek ovladac ci GUI do systemu, aby som si nastavil 2 knofliky a rozlisenie... Ale kludne by mi stacil 1 profil.
Nechapem, preco sa vista SP1 tomuto nastaveniu brani. Skusil si aj ten iny navod co tu postol steveboss? |
    |
 |
ScorpionSX
 Administrátor
 | Zaslal: St 31.12.08 20:05 |   |
No ten návod sa mi zdal byť rovnaký ako ten pôvodný od teba, akurát s tým rozdielom, že tam nebolo odinštalovanie tých updatov, ale neskúšal som ho, nemal som na to teraz čas. Každopádne to ešte skúsim, ale až zajtra, teraz sa mi to naozaj nechce.
Inak toho hlodavca by som bral asi Lachesis ako máš aj ty, len neviem ako sa mi bude držať, MX518 mi celkom vyhovuje velkosťou, ale predtým som mal zase obyčajnú Geniusku skôr razerovského tvaru a tá sa dala tiež, takže pravdepodobne by som si na to zvykol v pohode
Ale čo sa týka toho profilu, tak to si musel ale aj tak najprv nastaviť cez ovládače, nie?? Lebo teda nenapadá ma moc možností ako by sa to dalo bez toho...  |
     |
 |
Spirit
 Čestný člen
 | Zaslal: St 31.12.08 20:58 |   |
jasne, raz nastavis a potom sa zaobides uz aj bez nich.
Nuz k tomu tvaru. Ja som odchovany razerak a lachesis mal premna dost svojsky tvar. Drzi sa mi vyborne, ale zvykal som si z diamondback-u pomerne dlho. Oproti mx518 to bude imho velky rozdiel.  |
    |
 |
steveboss
 Užívateľ
 | Zaslal: Št 22.01.09 13:22 |   |
|
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|