|
 | | |
| Autor | Správa |
adr0z
 Užívateľ
 Založený: 28.08.2011 Príspevky: 78 Bydlisko: Pezinok
 | Zaslal: Pi 25.11.11 18:28 |   |
Zdravím, mám myš Razer DeathAdder 1800DPI, dneska nejako prestala ísť, zapojím ju, svieti no akurát nereaguje, driver mám najnovšiu verziu, firmwire keď chcem updatnúť, vypíše error, vraj ju mám vytiahnuť a znova zapojiť, takže ju možno vobec nerozpozná.
Stalo sa to už niekomu popr. ako to vyriešiť ?
Skúšal som aj iné USB Porty, dokonca som našiel aj iné mýši no jednu kd zapojím, tak ani nezasvieti , druhu keď zapojím tak tá aspon preblikne, no nereaguje, je možné že je niečo z USB Portami ? .. Mám nb ASUS k50in |
_________________ Desktop:totálny shit, nestojí za zmienku Notebook:ASUS K50IN Mobil: HTC Desire Tablet: Apple iPad 2 32GB Wi-Fi | |
  |
 |
killer
 Skúsený užívateľ
 Založený: 08.08.2009 Príspevky: 9901 Bydlisko: Martin
 | Zaslal: Pi 25.11.11 18:29 |   |
|
    |
 |
adr0z
 Užívateľ
 | Zaslal: Pi 25.11.11 18:37 |   |
Áno mám, v podstate idem to skúsiť hneď teraz, potom napíšem čo a ako
// pridané po 5 minútach od posledného príspevku
Okej, takže na druhom notebooku myš funguje :/ |
_________________ Desktop:totálny shit, nestojí za zmienku Notebook:ASUS K50IN Mobil: HTC Desire Tablet: Apple iPad 2 32GB Wi-Fi | |
  |
 |
killer
 Skúsený užívateľ
 Založený: 08.08.2009 Príspevky: 9901 Bydlisko: Martin
 | Zaslal: Pi 25.11.11 18:40 |   |
na druhom notebooku mas tiez ten isty driver?
skus ho z toho prveho odinstalovat a tak pripojit mys
v tych portoch ti ostatne zariadenia funguju? v spravcovi zariadeni pise nejake blizsie info? |
_________________ PCFórum Summer Session 2012
Formulár k predbežnej účasti nájdete v téme | |
    |
 |
adr0z
 Užívateľ
 | Zaslal: Pi 25.11.11 18:47 |   |
Napríklad keď zapojím mobil tak reaguje aj funguje všetko ako má, teraz práve skúšam preinštalovať driver, v správcovi píše niečo ako "neurčené"
// pridané po 4 minútach od posledného príspevku
Ehm, už to ide, zrejme bol problém niekde z ovládačmi, ďakujem za pomoc no  |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |