IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @041
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Viac ako elektronická cigareta

INNOKIN AIO TANK, Štýl a luxus v púzdre Multifunkčná a nadčasová e-cigareta www.elcigshop.sk

Zbavte sa plesne nôh

Vyskúšajte Canesten. Účinne a pohodlne vylieči kožnú mykózu. www.canesten.sk

Bazár lesnej techniky

Harvestory, lesné traktory, vyvážacie súpravy. Výkup lesnej techniky www.z45.cz

Našiel som spôsob bieliť zuby

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

RapidDrive od Lenovo

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Noro69
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.01.2012

PríspevokZaslal: Št 12.01.12 17:09Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahoj,
potreboval by som poradit od niekoho kto ma skusenosti s technologiou RapidDrive od Lenovo.
Kupil som novy laptop Lenovo Ideapad Y570 s 750 HDD+32GB SSD.
link na laptop http://www.electroworld.sk/product/pocitace/notebooky-netbooky-komplet-sortiment/LNY57016651/lenovo-ideapad-y570-59-316651

RapidDrive by mal vytvorit nieco ako hybridny disk, s tym ze operacny system je nahraty na SSD disku ? SSD disk by vsak nemal byt pouzivatelovi dostupny, avsak ja ho mam k dispozicii.

Po tom ako som nainstaloval RapidDrive program, cely pocitac mi spadol, tak som sa snazil nainstalovat Windows, avsak particie sa mi zmazali, tak som musel cely disk sformatovat a nahrat novy Windows.

Teraz neviem ci je Windows naozaj nainstalovany na spravnom disku.

Velmi by mi pomohol kompletny postup a vase skusenosti s touto technologiou, ako spojazdnit RapidDrive.

dakujem
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
KocuR
Moderátor
Moderátor

Založený: 14.12.2005
Vek: 25

PríspevokZaslal: Št 12.01.12 18:29Odpovedať s citátomNávrat hore

Ja si nemyslím že to funguje tak že máš OS na SSD disku. Skôr si myslím, že si to samo určí čo bude držať na SSD a bude tam dávať to, čo ty používaš a čo využije rýchlejší prístup. Niečo medzi RAM a HDD.

AthlonX2_3800+@1.1V;ZalmanCNPS7500AlCu;MSI_K9N_Platinum;4G_DDR2;GF7600GS@620/1100;320GB;tuned_LC_Powa420W;silenced_A+Trooper;2xNoctuaNF-S12;tuned_Audigy;SamsungSM2033;LogiMedia+G5;tkaudio_poweredbyTVM(for now)
AthlonII_255@1,125V;BEboxCooler;MSI760GM-E51;2G_DDR3;160GB;tuned_Fortron400W;tuned_hovnocase;AC12025;AcerAL1916W;GeniusSP-HF1250x;DeLux_keyboard;MSmouse
LenovoG550:C2D_T6500;G105m;4G_DDR3;320GB;LogiM705;PortaPro ... ... ... internet & IPTV connection by Antik (70/70Mbps)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuJabberZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď