|
 | | |
| Autor | Správa |
Guticek
 Užívateľ
 Založený: 30.10.2011 Príspevky: 21 Bydlisko: Prešov
 | Zaslal: Št 19.01.12 19:56 |   |
Dobrý večer, páni, odborníci. Mám dostať za výhodnu sumu Radeon 3850 AGP, 512 MB... Len čo som prečítal o tej zmieňovanej karte (nielen tej), vraj sú problémy s doskou, ktorá ma implementovaný VIA čípset, len nič konkrétne nerozpísane v čom (márne som to hˇladal). No a problém je v tom, že ja vlastním dosku, ktorá je osadená práve čípsetom VIA... Pre presnosť uvádzam firmu a kód dosky: Foxconn 600A01 - 6LRS. A preto sa s týmto problémom obraciam na vás, ktorí to viete (dúfam). Ďakujem vopred za tipy, rady a postrehy.  |
| |
  |
 |
MTK
 Užívateľ
 Založený: 01.10.2006 Príspevky: 2395 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: Št 19.01.12 21:40 |   |
No zvyknu tam byt problemy a to obycajne neriesitelneho charakteru. Neviem ako to vyzera pri tvojom konkretnom chipsete.
Co mas inak za zvysok zostavy a aktualne aku GK mas lebo v pripade ze nemas nejake pentium D alebo ekvivalent tak ti to moc uzitku neprinesie. Osobne som vlastnil tuto kartu tiez na foxconn doske ale s intel chipsetom no a pri zvysku zostavy pentium 4 HT 3GHz 2GB ram to voci 1950pro vela neprinieslo. Jediny rozdiel bol v tom ze hry ktore mi sli predtym na strednych detailoch na 20fps sli teraz na 20fps aj na ultra hight 20fps no pri strednych sa pridalo mozno 2fps.
Ak mas nejaky celeron alebo nejaky sempron tak to su uz totalne vyhodene peniaze |
_________________ Intel Q6600, Nvidia MSI 8800 GTS 512 OC, A-data 4Gb DDR2 1066, WD 500GB, Asus P5E X38, Samsung 225 BW,
Intel Q6600, Nvidia Gigabyte 8800GTS 512, Kingston 4GB DDR2 1066, WD 500GB, Gigabyte EP35-DS4, Philips 170S | |
  |
 |
ujo zigo
 Užívateľ
 Založený: 17.08.2011 Príspevky: 230 Bydlisko: Brvnište, tá diera pri Pov. Bystrici
 | Zaslal: Št 19.01.12 21:43 |   |
aku tam mas teraz grafiku? s takouto babkou sa moc nazahras a povedal by som ze procak co tam mas bude tu grafiku skor brzdit ale ak ju mozes za dobru cenu tak ju ber (do agp celkom dobry kusok), a ked sa jedna o tie problemy, v tom ti neporadim, ak sa zda ze vsetko funguje ako ma tak by som to neriesil, osobne by som sa ale vyhol doske znacky FOXCONN a cipsetu via |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |