IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @008
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Zablokovali sa Vám dvere?

Poistite svoju domácnosť s nami a UNIQA ich otvorí zadarmo za Vás! www.uniqa.sk

Ako na skvelý análny sex?

Patríte medzi ľudí, ktorí by radi vyskúšali análny sex? Láka vás, no feminity.zoznam.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Priprav sa na futbalové EURO

Exkluzívna súťaž o Ford Fiesta! Kurzová superponuka a bonus 100€ https://www.tipsport.sk

PZP na motorove vozidlo

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Rasputin
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 04.01.2006

PríspevokZaslal: Ut 25.11.08 21:21Odpovedať s citátomNávrat hore

mam mensi problem s uzatvorenim si PZPtka. Situacia nasledovna: mam auto na ceskych znackach, platne papiere STK/EK... ale nieje je prehlasene namna, tudiz v TP je vlastnik stale obcan CR. Myslel som ze nebude problem ze on je stale ako vlastik zapisany a ja budem mat na seba PZP v cechah. Ono problem by to ani nebol, ale v CR mi to nechcu poistit z dovodu ze nemam bydlisko/prechodne bydlisko v CR, na slovensku mi to zasa nechcu poistit z dovodu ze auto je na ceskych tabulach. Boll by som nesmierne vdacny za akykolvek napad coby ma posnul dopredu, nakolko od noveho roku v cechah vraj zacne platit novy zakon ze kazde nepoistene auto bude sa zato platit pokuta denne ~70kc ci ako co nieje vobec dobre, aspon premna. Udajne niekde v bratislave sa da takato poistka vybavit, ale je dost draha, 3-4k na nake 2-3 mesiace, nepamatal si ten chlapik co mi rozpraval uz presne, ani aka spolocnost/firma to robila... pls poradte, aj slovenska aj ceska strana, rady vitane z oboch

MB - GB - GA-965P DQ6, CPU - E6600, RAM - 2x1GB A-ADATA 800MHZ, HDD - WD 320GB p-ATA 7200rpm, WD 500GB SATA, VGA - ATI Sapphire X1950XTX DDR4, DVD-RW - LG, PSU - 420W Enermax NoiseTaker, Monitor - LCD 17" Prestigio, Keyb&Mouse - Labtec Wiralless
Auto: Alfa Romeo 75 2.0TS Limited Edition 148hp@...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkype
arindal
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 17.10.2007

PríspevokZaslal: Ut 25.11.08 22:54Odpovedať s citátomNávrat hore

nooo a nechces si ho prehlasit na svk??
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
D4vid
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.08.2007

PríspevokZaslal: Ut 25.11.08 23:28Odpovedať s citátomNávrat hore

No ale to je zrejme dost drahe

CPU: Intel Core 2 Quad 6600 2,4GHZ@3,0GHZ MB: ASUS P5K VGA: ASUS GeForce 8800GTS 640MB 576/1404/1908 RAM: Patriot 2x2GB CL4 HDD1: Samsung 400GB 16MB cache HDD2:Samsung 750GB 32MB cache ZDROJ:Corsair Power Supply HX620 620W OS: Windows 7 Ultimate 64-bit

Monitor:LG Flatron W2234S
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkype
Rasputin
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 04.01.2006

PríspevokZaslal: Ut 25.11.08 23:31Odpovedať s citátomNávrat hore

heh, ver mi ak by to bolo jednoduche tak to spravim a nemam problem s PZP. Problemov je hned niekolko, za prve, oficialnou cestou to stoji 15k +-drobne, ktore som za aktualnej situacie neni ochotny dat(nakolko som pocital s tym ze to positim v CR na seba), dalej je to z casoveho hladiska, vybavit odhlasenie v CR, vybavit STK/EK/certifikat THG, prelozit technicak do slovenciny(z cestiny!?!), behat na obvodny urad, na policiu, za kazdu hovadinu si brat dovolnku z roboty, a jak pozname slovensku byrokraciu, tak by sa to tahalo dost dlho, uz to vidim, tu vam chyba razitko, tu podpis, v tejto kolonke vam chyba ciarka, tu bodka... prepis mam na plane na rok, v druhej polovici...

MB - GB - GA-965P DQ6, CPU - E6600, RAM - 2x1GB A-ADATA 800MHZ, HDD - WD 320GB p-ATA 7200rpm, WD 500GB SATA, VGA - ATI Sapphire X1950XTX DDR4, DVD-RW - LG, PSU - 420W Enermax NoiseTaker, Monitor - LCD 17" Prestigio, Keyb&Mouse - Labtec Wiralless
Auto: Alfa Romeo 75 2.0TS Limited Edition 148hp@...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkype
arindal
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 17.10.2007

PríspevokZaslal: Pi 28.11.08 17:29Odpovedať s citátomNávrat hore

jasne jasne to chapem ze je s tym vybavovaciek a stoji to dost penazi ale myslim ze je to dlhodobe vychodisko
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď