IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @005
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Bezdrôtové Sluchátka

Kvalitné Bezdrôtové Sluchátka Sennheiser. Bezdrotovy Headset sennheiser.sk

Priprav sa na futbalové EURO

Exkluzívna súťaž o Ford Fiesta! Kurzová superponuka a bonus 100€ https://www.tipsport.sk

SGH s.r.o. Žeriavová technika

Žeriavová technika, náhradné diely pre mostové žeriavy www.sgh.sk

SmokeShop

Online obchod so širokým fajčiarskym sortimentom a poštovné je zdarma. www.smokeshop.sk

Súvisí kvalitný sex s

veľkosťou penisu? Stále sa hovorí o tom, že dobrý sex závisí od veľkosti feminity.zoznam.sk

Ps3 vs. Xbox 360

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
SuNaden
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 21.06.2009

PríspevokZaslal: Št 17.09.09 16:43Odpovedať s citátomNávrat hore

ja davam hlas xboxu a neviem co tocite o grafike hier kamarat ma ps3 ja mam xbox a podotykam mame na vlas rovnake telky.... a jak kukam tak lepsia grafika je na xboxe a aj kamos to potvrdil.... a jak sa vravelo na xbox je viac hier a su lacnejsie
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
AlbiDartanan
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.06.2009

PríspevokZaslal: Ut 22.09.09 21:23Odpovedať s citátomNávrat hore

Xbox 360 je starší ( November 22, 2005 )
Ps 3 novšia ( 11 November 2006)
Xbox problém - prehrievanie, po čase možné zničenie bga komponentov (ak sú zle zapájkované )

Xbox výhoda - jednoduché programovanie hier vďaka špeciálnej vecičke ( už som zabudol ako sa volala )

xbox periférie - ovládače - klasické ,bezdrôtový ovládače,diaľkové ovládanie,volant + pedále ,klávesnica,myš,bezdrôtový headset a Natal sensor (Natal sensor umožňuje ovládať hru pomocou gestikulácie, hovorených príkazov,prípadne ukázaných obrázkov),gitara,USB Dance Pad - tanečný koberček

PS 3 problém - čítal so o prehrievaní [menej ako xbox 360],ale ostatné veci neviem (nepracoval som s tým ).

PS 3 výhoda možnosť programovania free hier bez potreby týchto špeciálnych vývojových nástrojov[tiež so o tom niekde čítal].

PS 3 periférie ovládače - klasické ,bezdrôtový ovládače,diaľkové ovládanie,volant + pedále ,klávesnica,myš ,bezdrôtový headset,bezdrôtový mikrofón SingStar , PLAYSTATION®Eye ,G-Con - pištoľ , gitara,USB Dance Pad

No možno som na niečo pozabudol , ak hej doplnte

No ja osobne mám PS2 a to mi zatiaľ stačí , aj tak skôr drvím niečo na pc .
Ale keby som našiel niečo ako total overdose alebo by vydali zase nejakú hru ghosth in the shell [kvôli nej som si kúpil PS 2 ku - teda najskorej som si kúpil dvd z hrou a až po nejakom čase som si kúpil ps 2 ku ]

Inak toto som našiel :

salamoon
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 21.03.2006

PríspevokZaslal: Ut 22.09.09 22:16Odpovedať s citátomNávrat hore

ten obrazok

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 21.04.2008

PríspevokZaslal: Ne 27.09.09 0:20Odpovedať s citátomNávrat hore

a keby si si kupil pc a xbox ovladac ?

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.12.2008

PríspevokZaslal: Ne 27.09.09 7:52Odpovedať s citátomNávrat hore

Ja to tak mam,ale ale vela hier si aj tak na tom nezahras.Z pc mi na konzolach strasne chyba Stalker a Cryostasis,ktore XBox 360 ovladacom nejdu

92% of teens have moved onto rap or hip-hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature, CPU-AMD Athlon 7750X2BE@3.2Ghz,GPU-NVIDIA GT 240 512 MB,MB-ASUS M3N HD HDMI, RAM-Corsair Dominator 1066Mhz,Zdroj-Enermax Liberty 500 W,HDD Deskstar P7K 500 GB,,Mech. Sony Opt.,Skrinka NZXT Lexa
PS3,Audio-Reciver YAMAHA RX-V620RDS,Repro JAMO,LCD Samsung LE40N71B 101cm.
Zaslať odpoveď