| Autor | Správa |
SuNaden
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 21.06.2009 Príspevky: 376
 | Zaslal: Št 17.09.09 16:43 |   |
ja davam hlas xboxu a neviem co tocite o grafike hier kamarat ma ps3 ja mam xbox a podotykam mame na vlas rovnake telky.... a jak kukam tak lepsia grafika je na xboxe a aj kamos to potvrdil.... a jak sa vravelo na xbox je viac hier a su lacnejsie  |
| |
  |
 |
AlbiDartanan
 Užívateľ
 Založený: 24.06.2009 Príspevky: 38
 | Zaslal: Ut 22.09.09 21:23 |   |
Xbox 360 je starší ( November 22, 2005 )
Ps 3 novšia ( 11 November 2006)
Xbox problém - prehrievanie, po čase možné zničenie bga komponentov (ak sú zle zapájkované )
Xbox výhoda - jednoduché programovanie hier vďaka špeciálnej vecičke ( už som zabudol ako sa volala )
xbox periférie - ovládače - klasické ,bezdrôtový ovládače,diaľkové ovládanie,volant + pedále ,klávesnica,myš,bezdrôtový headset a Natal sensor (Natal sensor umožňuje ovládať hru pomocou gestikulácie, hovorených príkazov,prípadne ukázaných obrázkov),gitara,USB Dance Pad - tanečný koberček
PS 3 problém - čítal so o prehrievaní [menej ako xbox 360],ale ostatné veci neviem (nepracoval som s tým ).
PS 3 výhoda možnosť programovania free hier bez potreby týchto špeciálnych vývojových nástrojov[tiež so o tom niekde čítal].
PS 3 periférie ovládače - klasické ,bezdrôtový ovládače,diaľkové ovládanie,volant + pedále ,klávesnica,myš ,bezdrôtový headset,bezdrôtový mikrofón SingStar , PLAYSTATION®Eye ,G-Con - pištoľ , gitara,USB Dance Pad
No možno som na niečo pozabudol , ak hej doplnte
No ja osobne mám PS2 a to mi zatiaľ stačí , aj tak skôr drvím niečo na pc .
Ale keby som našiel niečo ako total overdose alebo by vydali zase nejakú hru ghosth in the shell [kvôli nej som si kúpil PS 2 ku - teda najskorej som si kúpil dvd z hrou a až po nejakom čase som si kúpil ps 2 ku ]
Inak toto som našiel :
 |
| |
  |
 |
salamoon
 Užívateľ
 Založený: 21.03.2006 Príspevky: 862 Bydlisko: Kosice
 | Zaslal: Ut 22.09.09 22:16 |   |
ten obrazok  |
_________________ Doplnim vecer | |
  |
 |
EXel
 Užívateľ
 Založený: 21.04.2008 Príspevky: 135 Bydlisko: Krivá -(na ORAVE)forLami
 |
a keby si si kupil pc a xbox ovladac ?  |
_________________ "92% of teens have moved onto rap or hip-hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature" | |
   |
 |
olsojin
 Užívateľ
 Založený: 06.12.2008 Príspevky: 408 Bydlisko: Povazska Bystrica
 |
Ja to tak mam,ale ale vela hier si aj tak na tom nezahras.Z pc mi na konzolach strasne chyba Stalker a Cryostasis,ktore XBox 360 ovladacom nejdu  |
_________________ 92% of teens have moved onto rap or hip-hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature, CPU-AMD Athlon 7750X2BE@3.2Ghz,GPU-NVIDIA GT 240 512 MB,MB-ASUS M3N HD HDMI, RAM-Corsair Dominator 1066Mhz,Zdroj-Enermax Liberty 500 W,HDD Deskstar P7K 500 GB,,Mech. Sony Opt.,Skrinka NZXT Lexa
PS3,Audio-Reciver YAMAHA RX-V620RDS,Repro JAMO,LCD Samsung LE40N71B 101cm. | |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|