IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @001
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Hľadáte CRM softvér?

SunSoft.CRM • množstvo funkcií • možnosť individuálnych úprav • výhodná cena crm.sunsoft.sk

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Nový Ambi Pur Fresh Air

Odstráňte nepríjemný zápach a môžete voľne dýchať. youtube.com/AmbiPur_SK

Bonus 50 € za prenos

čísla do O2 na ktorýkoľvek program s platbou na faktúru. V e-shope. www.o2.sk

Lacné ubytovanie pri Balatone

Ubytuj sa teraz až s 50% zľavou Akciové zľavy na viac ako 1000 ubytovaní szallasguru.sk

Prosim pomozte - zmena loga

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Helly007
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 19.07.2006

PríspevokZaslal: St 19.07.06 17:50Odpovedať s citátomNávrat hore

ahoj. mam taky problem: chcem si zmenit logo co mam na mojej stranke.
kód:
warnet.yw.sk
mam na mysli to logo co je hned na zaciatku tam v lavo hore, to s tym napisom Cobalt 2.0 a theme for phpBB. nevedeli by ste my pomoct. vopred diky
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
WEB LAMA
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 20.05.2006

PríspevokZaslal: St 19.07.06 18:00Odpovedať s citátomNávrat hore

templates/nazov_vzladu/mages/
a tam najdes ten obrazok
gumy
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.04.2006

PríspevokZaslal: St 19.07.06 19:29Odpovedať s citátomNávrat hore

dalsi warezak ... zakladate fora .. dokonca warez fora bez akychkolvek skusenosti (to by este nebolo zle), ale aspon sa pokukam po nete ci nenajdem odpoved ... alebo hladam sam ..

s phpbb to uz je, ako keby to mohol mat kazdy ... aj ked sa do toho vobec nerozumie ... take fora nevydrzia dlho ....

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 20.05.2006

PríspevokZaslal: St 19.07.06 20:22Odpovedať s citátomNávrat hore

gumy napísal:
dalsi warezak ... zakladate fora .. dokonca warez fora bez akychkolvek skusenosti (to by este nebolo zle), ale aspon sa pokukam po nete ci nenajdem odpoved ... alebo hladam sam ..

s phpbb to uz je, ako keby to mohol mat kazdy ... aj ked sa do toho vobec nerozumie ... take fora nevydrzia dlho ....

co tu ty trepes?
gumy
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.04.2006

PríspevokZaslal: St 19.07.06 21:11Odpovedať s citátomNávrat hore

pochopis, ked budes starsi ...

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Št 20.07.06 9:29Odpovedať s citátomNávrat hore

WEB LAMA napísal:
templates/nazov_vzladu/mages/
a tam najdes ten obrazok

diky ale to som uz skusal ale nezmenilo my to logo furt tam bolo to iste
M@rek
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.09.2005

PríspevokZaslal: Št 20.07.06 10:28Odpovedať s citátomNávrat hore

WEB LAMA napísal:
co tu ty trepes?

on netrepal...povedal cistu pravdu...

MoBo: MSI K9N Platinum (AM2) | CPU: Athlon 64 ® 3200 (AM2) | HDD: Seagate 250GB Serial ATA II 7200ot. 16MB | RAM: 2x DDRAM2 512MB Kingmax 667 + DDRAM2 2GB Kingstone 800 | VGA: MSI Geforce NX7600GT T2D256EZ 256 MB (PCle) HeatPipe | Case: AeroCool Magic 3D Black | LCD: Philips 170S7FS 17" Silver | PSU: LC Power Silent Giant Black 65550G rev.2 550W | FDD: Alps FDD 3.5" Black | DVD-RW: LG DVD-RW GSA H20LS Black | Keyboard: Genius KB Calculator | Mouse: Canyon Optical Mouse | Speakers: Logitech Z4 2+1 Black | OS: Windows Seven Ultimate | NET: Antik computers & communications 64Mbit/s
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkypeZobraziť autorove WWW stránky
scooby
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 04.07.2006

PríspevokZaslal: Št 20.07.06 10:39Odpovedať s citátomNávrat hore

musis si davat pozor ci je to .gif . jpg . png ked to budes davat cez ftp musi ti vyskocit okienko ze prepisat

M@rek
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.09.2005

PríspevokZaslal: Št 20.07.06 10:46Odpovedať s citátomNávrat hore

scooby napísal:
musis si davat pozor ci je to .gif . jpg . png ked to budes davat cez ftp musi ti vyskocit okienko ze prepisat

ked sa do phpbb este tak velmi nevyzna tak nech len si len vytvori svoje vlastne logo ktore nech nazve "phpbb2_logo.jpg" a hodi na ftp, kde prepise stare "phpbb2_logo.jpg"

MoBo: MSI K9N Platinum (AM2) | CPU: Athlon 64 ® 3200 (AM2) | HDD: Seagate 250GB Serial ATA II 7200ot. 16MB | RAM: 2x DDRAM2 512MB Kingmax 667 + DDRAM2 2GB Kingstone 800 | VGA: MSI Geforce NX7600GT T2D256EZ 256 MB (PCle) HeatPipe | Case: AeroCool Magic 3D Black | LCD: Philips 170S7FS 17" Silver | PSU: LC Power Silent Giant Black 65550G rev.2 550W | FDD: Alps FDD 3.5" Black | DVD-RW: LG DVD-RW GSA H20LS Black | Keyboard: Genius KB Calculator | Mouse: Canyon Optical Mouse | Speakers: Logitech Z4 2+1 Black | OS: Windows Seven Ultimate | NET: Antik computers & communications 64Mbit/s
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkypeZobraziť autorove WWW stránky
Helly007
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Št 20.07.06 14:44Odpovedať s citátomNávrat hore

aha diky uz my to ide len ho este musim upravit
shaggy
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: Pi 21.07.06 0:21Odpovedať s citátomNávrat hore

Vopred sorry za OT
Web lama - gumy povedal pravdu, ale ty si asi to, čo máš ako nick keď to nechápeš.
Ale veď v dnešnej dobe môže robiť každý čo chce, prečo by nemohol mať ževraj warez fórum kam bude chodiť pár jeho kamarátov.
Zaujímalo by ma, či sú tí ľudia ochotní niesť aj zodpovednosť za šírenie nelegálneho softvéru. Deti zobuďte sa...
(a to logo si ani nemusel meniť, myslím že phpbb logo je lepšie)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
Shawan_666
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 04.08.2006

PríspevokZaslal: Pi 04.08.06 23:04Odpovedať s citátomNávrat hore

Ja by som sa rad naucil instalovat mody na moje forum
kód:
www.rebshaw4um.6x.to
ale bojim sa ze pokazim cele forum
shaggy
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: So 05.08.06 0:00Odpovedať s citátomNávrat hore

[ot]Neboj sa, nepokazíš. Nemáš čo pokaziť. A myslím že ak prídeme o ďalšie war-fórum, tak si to ani nikto nevšimne. Na čo zakladáte fóra, keď vôbec s tým neviete robiť?[/ot]
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
Shawan_666
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 04.08.2006

PríspevokZaslal: So 05.08.06 15:52Odpovedať s citátomNávrat hore

shaggy napísal:
[ot]Neboj sa, nepokazíš. Nemáš čo pokaziť. A myslím že ak prídeme o ďalšie war-fórum, tak si to ani nikto nevšimne. Na čo zakladáte fóra, keď vôbec s tým neviete robiť?[/ot]
ne ved ja mam na fore 2ch adminov ja a este jeden a my si navzajom pomahame a doplname sa
Freelan
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.06.2006

PríspevokZaslal: Ne 06.08.06 12:53Odpovedať s citátomNávrat hore

Shawan_666 napísal:
Ja by som sa rad naucil instalovat mody na moje forum
kód:
www.rebshaw4um.6x.to
ale bojim sa ze pokazim cele forum

zalohuj forum aj databazu pred zasahom...
Zaslať odpoveď