IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @992
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Keď klient slúži

Globálny líder v oblasti tenkých klientov prichádza na Slovensko. www.ts.avnet.com

Prefinancovanie hypotéky

Máte hypotéku s nevýhodným úrokom? Vymeňte ju za novú a výhodnejšiu. www.PrefinancovanieHypoteky.sk

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Klávesy a piána CASIO, YAMAHA

Predaj klávesov a digitálnych pián. Výhodné ceny, doprava zdarma. www.casallia.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Programy pro tvorbu webu

Zaslať odpoveď
Jaký editor pro tvorbu www stránek používáte?

Poznámkový blok (notepad)
17%
 17% [ 41 ]
MS FrontPage
8%
 8% [ 20 ]
Macromedia Dreamweaver
21%
 21% [ 49 ]
Macromedia Homesite
0%
 0% [ 2 ]
PSPad
33%
 33% [ 78 ]
MS Visual Studio
1%
 1% [ 3 ]
Jiný
16%
 16% [ 39 ]
Celkom hlasov : 232

AutorSpráva
Blackshadow
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.09.2007

PríspevokZaslal: Ne 20.06.10 19:58Odpovedať s citátomNávrat hore

Mam tu novy stroj s Ubuntu..
Odporucte nejaky editor na PHP, ktory dokaze pracovat na FTP serveri (ako ma aj PSPAD)
Aby sa dokazal pripojit na FTP a otvorit si subor, upravit a naspat ulozit na server..

Dakujem

"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Ďuri
Administrátor
Administrátor

Založený: 11.08.2007

PríspevokZaslal: Ne 20.06.10 20:02Odpovedať s citátomNávrat hore

Netbeans napriklad.
Mozno bude pre teba praktickejsie, keby si si namountoval FTP server do hocijakeho adresara a s tym by si vedel jednoducho pracovat. Podobne aj Nautilus sa vie pripojit k FTP.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuJabberSkype
Blackshadow
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.09.2007

PríspevokZaslal: Po 21.06.10 0:14Odpovedať s citátomNávrat hore

Dakujem, mountol som si to, ako dalsi disk.. Som nevedel, ze to ide tak jednoducho..

"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
89Aquarius
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.07.2009

PríspevokZaslal: Po 03.01.11 0:58Odpovedať s citátomNávrat hore

u mna funguje notepad++
//celkom sa mi pozdava aj multiplatformny jEdit: http://www.jedit.org/
/// prave som natrafil na zaujimavy program od Adobe (pre ludi, ktori sa webu seriozne venuju), o ktorom som doteraz vela nevedel - Adobe Fireworks. nic v nom sice nenakodujete, na to sa da pouzit imho kludne aj notepad++ a spol., avsak je zamerany na tvorbu webovej grafiky. spaja to najlepsie z photoshopu a illustratora, pricom doplna aj iste speciality, ktore sa vam pri tvorbe grafickeho dizajnu zidu, to vsetko pri relativne priaznivej cene (je to lacnejsie ako ps alebo ai, ak sa tym chcete zivit, moze to byt zaujimava kupa)
//// este Adobe pripravuje produkt Edge (zatial dostupna bezplatna preview verzia, nevhodna pre komercne ucely), ktoreho ulohou je vytvarat animovanu web grafiku pomocou exportu do html5, css3 a js. holt, adobe ide s dobou

pc::cpu:AMD PhenomIIX4 965 @ 4GHz with Zalman CNPS10X Flex & Fractal fan 12 cm mb:Gigabyte MA78LMT-S2 ram:2x4 GB Kingston gpu:Gigabyte N450OC2-1GI hdd:Seagate Momentus XT 500GB + Seagate 7200.12 500GB case:CoolerMaster Elite 335 psu:Seasonic S12II 430W fan: Bitfenix spectre pro 12cm controller: NZXT Sentry II dvd:2xLG22 mouse:Gigabyte GM-M6580 keyboard: Logitech wave usb lcd: LG IPS225V os: win7x64 ultimate / Linux Mint 12x64 lisa (gnome3) pctv: AverTV Volar HDPRO + Thomson ANTUSB300
nb::HP ProBook 4330s cpu: i3 SB 2.1 GHz gpu: Intel hd3000 ram: 1 x 4 GB Kingston hdd: WD 320 GB 7200 rpm os: win7x64 home premium / Linux Mint 12x64 lisa (gnome3)
cell::Nokia N95 microSDHC: 8GB earphones: Sennheiser MX270
Zaslať odpoveď