IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @991
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Magio Internet

Najobľúbenejší internet teraz získate na prvých 100 dní úplne zadarmo. telekom.sk

Meridol na boľavé ďasná

Vysoko účinné riešenie pre vaše boľavé a podráždené ďasná. Gaba.sk

Kreditka, ktorá Vám vráti 1%

Kredit až 1000 € + 0% úrok na 52 dní! Vybavíte jednoducho online a zadarmo! Karta.Cetelem.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Zákaznícka zóna Môj Orange

Pozrite si podrobný rozpis hovorov, spotrebu alebo si aktivujte služby. www.orange.sk

programovanie a tvorba webu - matlab

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Watik
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.06.2008

PríspevokZaslal: So 21.11.09 10:16Odpovedať s citátomNávrat hore

Chcel by som navrhnut ci by sa do tejto sekcie nemohla vytvorit cast matlab je to dost rozsireny simulacny jazyk a proste dalo by sa tam pisat nejake problemy ak niekto ma s tymto jazykom ze nieco nevie a tak

ja som v tomto jazyku zacal pracovat len nedavno ale uchvatili ma jeho moznosti hlavne pri simulovani dejov a tak
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
shaggy
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: So 21.11.09 16:29Odpovedať s citátomNávrat hore

Myslím, že je to zbytočné. Napríklad taký .NET je oveľa rozšírenejší a do tej sekcie prispieva mnimum ľudí. Do sekcie matlab by si prispieval asi len ty (ja osobne to ani nepoznám).

Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
ac.milan
Administrátor
Administrátor

Založený: 17.04.2008
Vek: 25

PríspevokZaslal: So 21.11.09 17:00Odpovedať s citátomNávrat hore

ja to poznam, v skole sa tomu venujeme na par hodinach...
je to dobre pre technicky odbor, no takisto neviem,ako by bola tato kategoria navstevovana.

PC: Gigabyte GA-M52L-S3 / Athlon II X3 445 @ 3,1GHz / AM1 2x2GB DDR2 800 MHz / (RMA) Gigabyte HD7750 1GB OC@880MHz (RMA) / Seagate 7200.12 500GB / Creative Audigy SE / Fortron GP 350W 80+ / 24" BenQ G2420HDBL / Genius SP-HF1800A
NB: MSI M670X-091SK ( 2x1GB DDR2 667MHz )
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkypeZobraziť autorove WWW stránky
Watik
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.06.2008

PríspevokZaslal: So 21.11.09 17:45Odpovedať s citátomNávrat hore

ok to bol len navrh a ano v technickej praxi je to velmi uzitocne
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Daron
Administrátor
Administrátor

Založený: 08.08.2007
Vek: 24

PríspevokZaslal: So 21.11.09 18:45Odpovedať s citátomNávrat hore

tiez sme s tym robili len v skole, nestretol som este nikoho, kto by sa tomu venoval aj vo svojom volnom case.

Zaslať odpoveď