IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @991
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Vyhraj Lego Duplo každý deň

Zapojte sa do súťaže a vyhrajte! Je to tak jednoduché! www.duplo.lego.com

Účtovníctvo, Faktúry, Sklady

jednoducho ovládateľné programy od MRP za 20 rokov cez 100000 inštalácií www.mrp.sk

NIVEA proti celulitíde

Rad Q10 plus pre viditeľne pevnú a hladkú pokožku už za dva týždne. www.NIVEA.sk

Reforma marketingu

12. jún 2012 Trend konferencia nabitá užitočnými informáciami pre Váš biznis! www.etrend.sk

Priprav sa na futbalové EURO

Exkluzívna súťaž o Ford Fiesta! Kurzová superponuka a bonus 100€ https://www.tipsport.sk

programovacie jazyky pre ASP

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
martin90
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.01.2007

PríspevokZaslal: So 05.01.08 16:46Odpovedať s citátomNávrat hore

Čafte mám taký problémik že na localhoste mám nainštalovaný mod_perl a programovať v ňom môžem iba v Perle... Viem že sa dá v tom programovať aj napr. cez C#, Delphi, VB, JS ... Musím nainštalovať nejaký mod(y) ešte aby som mohol používať aj iné jazyky?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkypeTwitterZobraziť autorove WWW stránky
suchy
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 17.10.2006

PríspevokZaslal: So 05.01.08 16:58Odpovedať s citátomNávrat hore

ako napoveda nazov modulu mod_perl je modul pre skriptovaci jazyk perl. pre ine jazyky musis pouzit ine moduly napr mod_php5 pre php alebo mod_python pre python atd. takze si skus pohladat nejake moduly pre jazyky ktore potrebujes.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.01.2007

PríspevokZaslal: So 05.01.08 17:04Odpovedať s citátomNávrat hore

jj viem lenže niesom si istý či existuje niečo ako mod_csharp

// edit: našiel som mod_c ale nejde stiahnuť
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkypeTwitterZobraziť autorove WWW stránky
Codik
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.09.2006

PríspevokZaslal: Št 10.01.08 11:16Odpovedať s citátomNávrat hore

Prečítaj si http://www.faqs.org/docs/Linux-HOWTO/Apache-Overview-HOWTO.html#ss2.6 Je tam uvedený názov modulu, pod ktorým sa dá vyvýjať v jazyku C# (teda .NET aplikácie). Modul sa volá mod_haydn.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
Zaslať odpoveď