|
 | | |
| Autor | Správa |
Antuan
 Užívateľ
 Založený: 25.11.2011 Príspevky: 8
 | Zaslal: Pi 25.11.11 19:39 |   |
Nemohol by si mi poradiť neakú vykonom/cenou dobrú MB? Na ktorú by som mohol napojit dual core +moju grafiku. |
| |
  |
 |
walther
 Užívateľ
 Založený: 24.01.2008 Príspevky: 10194 Bydlisko: Bratislava Vek: 24
 | Zaslal: Pi 25.11.11 19:48 |   |
Na výkon ti MB sama o sebe nijako nepomôže. Podstatné sú komponenty, ktoré do nej chceš zasadiť. Podľa toho sa dá uvažovať. A nie som si istý, či by som dnes ešte odporúčal dualcore do inej ako kancelárskej zostavy. Si vezmi, že už aj tablety idú na 4jadrá (a tie čo nie, čoskoro pôjdu), a ty sa na tom chceš ešte aj hrať. Teraz hovoríš, že len LoL, ale na ako dlho? O pár mesiacov ťa to omrzí a budeš chcieť inú hru, tak čo spravíš? Zasa výmena procáku? Prídeš potom na to, že síce si ušetril na doske, avšak ten nový do toho zas nevopcháš, takže tam budeš potom uvažovať zas o ramke, mb aj cpu. A keď budeš chcieť prejsť na AM3+ a vyššie, tak tam už IDE nemáš vôbec, čiže sa budeš musieť rozlúčiť s CD romkou a možno aj HDD. Ťažko povedať, čo máš teraz v skrinke.
Ono sa to nezdá, ale ide to ako lavína keď si to nepremyslíš poriadne. |
| |
  |
 |
Antuan
 Užívateľ
 Založený: 25.11.2011 Príspevky: 8
 |
Ďakujem o záujem mi pomocť no po prezretí témy PC zostavy LowEnd som sa nechal inšpirovať zostavou za 356,85€ . |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |