IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @783
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Keď klient slúži

Globálny líder v oblasti tenkých klientov prichádza na Slovensko. www.ts.avnet.com

PZP Genertel online

Teraz o 5% lacnejšie ako kdekoľvek! Garantovaná najnižšia cena PZP do 31.5.! www.genertel.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Pre ľahší život

Pozrite sa, ako sa dostať do zdravšej a ľahšej telesnej hmotnosti. www.janinblog.com

Schudla som 16 kg za 4 týždne

Zvládla som to! Bez obmedzovanial a bez športovania. Prečítajte si môj príbeh. www.janinblog.com

procesor na 100%

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
A-Z
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 15.11.2011

PríspevokZaslal: Ne 27.11.11 10:02Odpovedať s citátomNávrat hore

ponevac moje prihlasovacie meno je A-Z co znaci amater-zaciatocnik tak by som potreboval radu v ludskej reci pretoze co som tu cital alebo skusal je vsetko pre mna spanielska dedina.A teraz k problemu pri surfovani,alebo pozerani filmou,hrani hier sa zdvihne vykon procesora az na 100%,po spusteni spravcu uloh som niektore programi vypol trochu to pomohlo.no a potom zase siel na 100%.skusal som aj uplnu kontrolu nootb. antivirusom no nic nenasiel.neviem si rady preto prosim o pomooooooooc.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
killer
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 08.08.2009

PríspevokZaslal: Ne 27.11.11 12:15Odpovedať s citátomNávrat hore

stale neviem, kde je problem? vsak ak spustis hru, alebo program alebo cokolvek ine, je jasne ze zatazenie vyskoci
ked je notebook v idle [stav bez zataze] kolko mas zatazenie?

A-Z
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 27.11.11 12:31Odpovedať s citátomNávrat hore

killer napísal:
stale neviem, kde je problem? vsak ak spustis hru, alebo program alebo cokolvek ine, je jasne ze zatazenie vyskoci
ked je notebook v idle [stav bez zataze] kolko mas zatazenie?

NO MAM 3 GB RAM A VSETKO FUNGOVALO DOBRE NO ASI PRED 2 TYZDNAMI MI ZACAL MRZNUT NOTBUK A PROCESOR SIEL NA 90-100% A ZACINA MI TO ROBIT AJ PRI HRACH AJ KED SOM NA INTERNETE ALEBO PRI POZERANI FILMOV.PRI SPUSTENI NAPR.FILMU IDE DO POLKY V POHODE NO A ZRAZU ZACNE BLBNUT A PROCESOR IDE NA PLNO.NEVIEM CO HO Z NICOHO NIC TAK ZATAZI.
KocuR
Moderátor
Moderátor

Založený: 14.12.2005
Vek: 25

PríspevokZaslal: Ne 27.11.11 12:49Odpovedať s citátomNávrat hore

Vypni si caps lock, kto to má čítať.

Čo ho zaťažuje si pozrieš v správcovi úloh predsa. Tak to skús a daj vedieť.

AthlonX2_3800+@1.1V;ZalmanCNPS7500AlCu;MSI_K9N_Platinum;4G_DDR2;GF7600GS@620/1100;320GB;tuned_LC_Powa420W;silenced_A+Trooper;2xNoctuaNF-S12;tuned_Audigy;SamsungSM2033;LogiMedia+G5;tkaudio_poweredbyTVM(for now)
AthlonII_255@1,125V;BEboxCooler;MSI760GM-E51;2G_DDR3;160GB;tuned_Fortron400W;tuned_hovnocase;AC12025;AcerAL1916W;GeniusSP-HF1250x;DeLux_keyboard;MSmouse
LenovoG550:C2D_T6500;G105m;4G_DDR3;320GB;LogiM705;PortaPro ... ... ... internet & IPTV connection by Antik (70/70Mbps)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuJabberZobraziť autorove WWW stránky
A-Z
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 27.11.11 13:36Odpovedať s citátomNávrat hore

ved som aj to skusal a niektore programy som vypol no a po cca 5 min sa spusti procesor zas na plno,no a niekedy zas ide notbuk ok aj pol dna a potom mu zacne jeb..t.
killer
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 08.08.2009

PríspevokZaslal: Ne 27.11.11 13:51Odpovedať s citátomNávrat hore

ctrl + alt + del -> spravca uloh -> zalozka procesy -> zoradit podla "procesor" -> screen upni na nejaky imghosting a link potom sem

shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: Ne 27.11.11 14:46Odpovedať s citátomNávrat hore

a este nezabudni zapnut v tom okne naspodku "zobrazenie procesov vsetkych uzivatelov"

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
Ziperko
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.11.2011

PríspevokZaslal: Ne 27.11.11 14:58Odpovedať s citátomNávrat hore

pozri sa ktorý proces ti najviac žerie z toho CPU ... ja som mal raz tiež taký istý problém zapol som PC nič som nerobil a išiel mi na 100% potom som zistil že sa mi zasekol schvost.exe .. ak aj ty máš ten problém tak jediné riešenie je asi pre inštalovať potom Windows ..
A-Z
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 27.11.11 17:23Odpovedať s citátomNávrat hore

killer napísal:
ctrl + alt + del -> spravca uloh -> zalozka procesy -> zoradit podla "procesor" -> sc
reen upni na nejaky imghosting a link potom sem

no chlapy na mna opatrne,co znamena upni na neaky imhosting?a ako sa to roby?
ako som uz pisal som amater-zaciatocnik.poprosim to napisat takym stylom ako teraz

// pridané po 1 minúte od posledného príspevku

shiro napísal:
a este nezabudni zapnut v tom okne naspodku "zobrazenie procesov vsetkych uzivatelov"

to som zapol a tie procesy skacu hore dolu asi podla toho ktory viac zere

// pridané po 2 minútach od posledného príspevku

Ziperko napísal:
pozri sa ktorý proces ti najviac žerie z toho CPU ... ja som mal raz tiež taký istý problém zapol som PC nič som nerobil a išiel mi na 100% potom som zistil že sa mi zasekol schvost.exe .. ak aj ty máš ten problém tak jediné riešenie je asi pre inštalovať potom Windows ..

to je tazko strasne to tam skacu tie procesy
Ziperko
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.11.2011

PríspevokZaslal: Ne 27.11.11 18:59Odpovedať s citátomNávrat hore

tak na ľavo ti ukazuje názov procesu a keď si dáš zoradiť podľa procesoru tak uvidíš ktorý najviac žerie .. keď nič nerobíš žiaden program by ti nemal brať viac ako 20 % takže skús dajak popozerať
A-Z
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 27.11.11 21:27Odpovedať s citátomNávrat hore

som z toho debil,budem musiet pozhanat neakeho machra nech sa na to pozrie.vsetkym dakujem za snahu.neviete o neakom v okoli popradu?alebo to mam reklamovat?
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 27.11.11 22:54Odpovedať s citátomNávrat hore

Nechcem drbat, no poviem to na rovinu a chcem ta povzbudit, takze to neber ako ze ta chcem dodrbat za daco:
Niesi debil, ty sa nim robis....neviem ake mas pohnutky, ci lenivost alebo nedostatok IQ, no ak nezvladnes ani z jednducheho zoznamu procesov vycitat ktory najviac zatazuje CPU podla percent, tak nechapem ako dokazes uvarit kavu...

Nerob sa amaterom do PC, vsetko sa da, len treba pouzit hlavu a skusat.
A ti procesy divoko skacu, tak pouzi hlavu a zotried si ich podla nazvu, alebo dacoho ineho. Zakladne rozmyslanie a elementarna logika na toto bohate postacuje. Po zotriedeni hned uvidis kolko ktory proces zerie percent. Proces s nazvom "percento necinnosti" ci tak nejak, ani neber do uvahy, hadaj preco?

Skratka ti to daco zatazuje a ist PC davat na servis s vyhovorkou ze si nevies zotriedit procesy alebo vycitat jedno cislo zo zoznamu ti nepripada trapne? Reklamovat nemas co, nejedna sa o hardwarovu zavadu.

Takze si to zapni, pouzi hlavu a napis sem meno procesu ktory ti zerie najviac percent z vykonu procesora.

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
A-Z
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 28.11.11 0:12Odpovedať s citátomNávrat hore

Ok beriem to v pohode ak chces tak ti opravym motorovu pilu,alebo traktor,alebo spravym nabytok ale do toho som fakt asi debil no a tak to stale skusam a zoradilo mi to podla najvecsej spotreby a tie procesy tak rychlo skacu ze nestiham na to ani kliknut.ked sa mi to nakoniec podarilo napisane Windows NEVIEM CO tak som ho vypol a z obrazovky sa mi stratili vsetky ikony,zostali mi len miniaplikacie a rocket dock,dokonca mi nesla ani spodna lista tak som ho vypol gombikom a znova pustil,tak mi vsetko nabehlo nazad.PS:na tu kavu ta mozem kludne pozvat:D
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

PríspevokZaslal: Po 28.11.11 0:50Odpovedať s citátomNávrat hore

tak si to potried podla nazvu, ako som ti pisal. a pozeraj sa co killujes za procesy, minule si si odpalil explorer.exe, preto ti nic neslo. a nik ti nekazal ho killovat, nerob nic o com prd vies lebo nik tuna nebude tyzden riesit ze co si tam doklikal. zisti co je to za proces, ako som ti pisal.

magic
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 22.08.2011
Vek: 16

PríspevokZaslal: Po 28.11.11 18:57Odpovedať s citátomNávrat hore

zobrazit a rychlost aktualizacie daj na pozastavene (alebo daco podobne... neviem ako to prelozili do slovenciny)
Zaslať odpoveď