IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @782
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Zbavte sa viazanosti

Za Samsung Galaxy Ace so zlatým O2 Paušálom zaplatíte teraz 12 €! pausal.o2.sk

Prejdite do O2

s platbou na faktúru a získajte bonus 50€. Len v e-shope. www.o2.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Lacné ubytovanie pri Balatone

Ubytuj sa teraz až s 50% zľavou Akciové zľavy na viac ako 1000 ubytovaní szallasguru.sk

Zbavte sa celulitídy

Vyskúšajte novinky s Q10 od NIVEA Viditeľné výsledky už za 2 týždne. www.NIVEA.sk

problemy s wifi-neustale sa odinstalovava ovladac(?)

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
potvorkape
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 04.09.2011

PríspevokZaslal: Po 05.12.11 13:17Odpovedať s citátomNávrat hore

teda aspon si myslim ze sa deje to.v poslednom case (presne odvtedy ked som bola 1. krat prihlasena na wifi v skole) mi niekedy uplne vypadne wifi...proste tlacitko naboku je zapnute aj ked stlacim fn+f2 tak je wifina akoze zapnuta) ale nevyhlada mi ziadnu siet a v ovladacich paneloch neni ani zmienka o tom ze by tam nejaky wireless adapter vobec bol (nie ze nepripojeny on tam vobec nieje).potom preinstalujem ovladac a zase to ide...niekedy 5 minut potom zas vypadne,niekedy den niekedy aj 2 ale potom to zase vypadne...je to dost unavne skoro pri kazdom starte preinstalovavat ovladac a restartovat a znova zadavat heslo atd...co s tym?

// pridané po 1 hodine 9 minútach od posledného príspevku

napr. dneska sa to stalo aj ked som pohla s notebookom...ale ani som nestihla restartovat pocitac po preinstalovani ovladaca a uz nabehla nas5

ASUS PRO5MJG-SX265V 15.6" i3-330M 4GB 640GB Win7 64bit...atd atd
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
lessdesspelless
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 11.07.2007

PríspevokZaslal: Po 05.12.11 13:56Odpovedať s citátomNávrat hore

cekni si vo biose ze ci mas zaskrtnute pri wi.fi vsetko na enable, lebo aj mne ked som na book dal win7 miesto visty tak mi nesla wi-fi vobec
ak to mas vsetko neable tak zakaz windowsu automaticky update ovladacov, odpoj sa od netu, odinstaluj wi-fi ovladac, alebo chipset (zalezi od notebooku) restartuj, nainstaluj ovladac, restartuj a uvidime ze ci to pojde

pripadne si skontroluj power management a windows mobility center ze ako tam mas nastavenu wi-fi
potvorkape
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 04.09.2011

PríspevokZaslal: Ut 06.12.11 0:07Odpovedať s citátomNávrat hore

no ja neviem ale ja som nikdy na tomto compe este v biose nebola takze...je vobec mozne ze by sa to len tak samo zrazu zakazalo?lebo nikdy predtym to nerobilo a zacalo to odkedy som bola 1. na wifi v skole (comu predchadzala instalacia nejakych certifikatov a podobnych divnych veci) a vsade mam wifi nastavenu tak aby isla vzdy aj ked som na baterke aj no proste furt

ASUS PRO5MJG-SX265V 15.6" i3-330M 4GB 640GB Win7 64bit...atd atd
Zaslať odpoveď