IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @780
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Originál alebo reprodukcia

Čomu dávate prednosť vy? Riešenie je nadosah. Sculpio www.sculpio.com

Autoškola Hrtús Turzovka

množstvo spokojných vodičov je najlepšia vizitka našej autoškoly facebook autoskolahrtus

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

Hľadáte chalupu?

Najširšia ponuka nehnuteľností z celej SR a EÚ na najväčšom realitnom portáli! www.topreality.sk

Pohodový software

Ušetrí Vám čas a uľahčí prácu. Pracujte efektívne! www.Stormware.sk

Problemy s FACEBOOKom

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
sOsek
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 05.05.2008

PríspevokZaslal: Ne 11.10.09 13:28Odpovedať s citátomNávrat hore

Cafte...mam problem s prihlasenim sa na facebook.Noralne zadam email a heslo a nic...tri hodiny cakam a potom mi to napise ze stranka sa nenaslaa....skusal som to aj v opere mozille a adt. Hladal som na roznych forach ale riesenie som nenasiel pls help.......
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
majky358
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.06.2008
Vek: 18

PríspevokZaslal: Ne 11.10.09 14:19Odpovedať s citátomNávrat hore

3 hodiny si cakal na spasu ? 1.Vypadok facebook 2.vypadol tvojho pripojenia 3.New registration.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.10.2009

PríspevokZaslal: Po 12.10.09 18:20Odpovedať s citátomNávrat hore

ahojte,

nechcem zbytocne zaklad novu temu, tak to vsuniem do tejto, a chcela by som sa spytat, ze co moze byt za problem ak sa mi na facebooku zrazu nedari natihanut urcite hry, ktore su tam a doteraz to slo...jednoducho mi to nenatiahne aplikaciu.
Myslela som, ze to bude nejakym virom, ktore mi aj NOD nasiel, dala som ich liecit, aj sa vyliecili ale asi to nepodchytilo to co malo, nakolko mi to stale nejde. Pred mesiacom som mala podobny problem boli tam trojske kone, ale po "lieceni" to islo v pohode, teraz uz nie...
Dakujem za odpovede a pripadne rady
don jebot
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.04.2008

PríspevokZaslal: Po 12.10.09 18:42Odpovedať s citátomNávrat hore

majky358 napísal:
3.New registration.

toto nerob, je to blbost. Ak ti vypise ze stranka sa nenasla...

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 25.07.2010

PríspevokZaslal: So 15.01.11 15:33Odpovedať s citátomNávrat hore

čus ľudia mám problém už dva dni mi na fb v chate odosiela dve správy ale bo hocikedy mi vytiahne správu z chatu a odveci mi ju samo pošle.
Neviem čo s tým vyskúšal som aktualizácie inýú verziu prehliadača aj iný prehliadač .. aj základné odhlásenie a prihlásenie spať .. nič nefunguje vie mi nekto poradiť ?
C1cOo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.11.2007

PríspevokZaslal: So 15.01.11 15:44Odpovedať s citátomNávrat hore

90%(minimalne) chyb na ktore natrafite su sposobene samotnym facebookom, takze si s tym hlavu nelamte. Mne pomahalo davat F5 popripade kliknut na domov ked mi blbol... teraz tam uz radsej nechodim ;]
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
funkygta
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 15.01.11 19:54Odpovedať s citátomNávrat hore

pekne lebo ma ti drží už druhý deň a nič nepomáha fakt .. aj tak dík
C1cOo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.11.2007

PríspevokZaslal: So 15.01.11 20:06Odpovedať s citátomNávrat hore

naposledy co som si vsimol, tak ked prepinas medzi kartami tak ta hadze do offline pre druhych uzivatelov v chat okne ;] proste maju tam zmatok
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
funkygta
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 17.01.11 18:00Odpovedať s citátomNávrat hore

ja tam mám veľa problémov magori hrozný ale nevadí je to lepšie od dneska už
zmasarykova
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.05.2011

PríspevokZaslal: Št 26.05.11 21:48Odpovedať s citátomNávrat hore

ahojte, prosim, poradite mi?
na fcb mame ako obcianske zdruzenie zalozenu skupinu. Na stranke mame odkaz na fcb cez like button+nick uzivatelov v skupine. 3 dni mi to uz vsak vypisuje, ze tento verejny profil nie je viditelny? pls, help! Poradite, co s tym?
diky moc
Ella
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 01.07.2011

PríspevokZaslal: Pi 01.07.11 19:23Odpovedať s citátomNávrat hore

cavte,

dnes sa mi nabural na moj fb učet niekto kto si hovori "SPAMIČ" ...
ako je to mozne? bola som prihlasena na pocitaci u mna doma, u kamosiek parkrat a aj v skole a na nete v internetke..dal mi na moju stenu odkaz ze tam bol a potom si asi precital par sprav a mojmu priatelovi preposlal jednu konverzaciu s mojim byvalym priatelom .. dostal ma
Myslite si, ze to moze byt tym, ze si system zapamatal niekde moje heslo? keep me logged in? /alebo si zistil heslo?
andariel2
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.06.2011

PríspevokZaslal: Po 04.07.11 12:58Odpovedať s citátomNávrat hore

najlepsia rada je "zrusit ucet na fb"..nebudu zbytocne problemy ake sa tu vyssie vypisuju

facebook sa stale upravuje...kazdu chvilu sa vyskytuju chyby ktore sposobuje prevadzkovatel...kazdy den sa najde niaky bug

a co sa tyka hackerov co kradnu ucty..fb je pre nich len zelena pastvina, kde sa mozu volne vyblaznit, ktora proti nim nebude nikdy dostatocne zabezpecena...mozno ti tvoj ucet zajtra napadne zase niekto iny...alebo aj prave teraz..zmier sa s tym

real live in unreal world
venom2
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.11.2010

PríspevokZaslal: Ut 12.07.11 14:22Odpovedať s citátomNávrat hore

Dobry den, uz niekolko dni mam mensi problem s FB. Na nastenke mi to vypisuje doslova somariny typu:
  • janka oznacila ze sa jej paci fotka ktoru pridala nika
  • peto komentoval status pouzivatela miso
  • pouzivatelovi martina sa paci status ktory pridal pouzivatel jozko atd atd.

Jedna sa o takzvane "top novinky", ktore neviem kde mam vypnut, respektive prepnut na klasicke "najnovsie". Hore nad nastenkou mi chyba to prepinacie tlacidlo. Pre lepsie pochopenie prikladam obrazok, v hornej casti sa nachadza screen z kamoskinho uctu, ktora to ma v poriadku. V dolnej casti sa nachadza screen z mojho uctu, kde chyba spominany prepinac, najskor sa mi zobrazia tie zbytocne "top novinky", nasledne oznamovaci pasik "najnovsie", a az potom normalne klasicke prispevky priatelov. Taktiez hlavicku "udalosti" vpravo hore mam akosi zlu, je pridlha a umiestnena vyssie, ako keby bol zly CSS styl. Skusal som to zobrazit v mozille, opere aj chrome a vsade to je rovnake .
Viem, ze to je prkotina, ale uz mi to strasne lezie na nervy a velmi mi to vadi, vobec nepotrebujem vediet kto komu kedy olajkoval alebo okomentoval status ci fotku, navyse ked tych ludi (olajkovanych, nie lajkujucich) ani nepoznam . Preto by som vas chcel poziadat o pomoc s dvomi otazkami:
  • zobrazuje aj vam nastenku na FB rovnako ako mne? t.j. najskor "top novinky" a az potom "najnovsie" a chyba vam ten horny prepinac "top novinky" / "najnovsie" ?
  • viete ako a kde tieto zbytocne "top novinky" dat prec, skryt alebo prepnut na klasicke "najnovsie" ?

obrazok: http://img685.imageshack.us/img685/7131/36941430.png

vopred dakujem velmi pekne za kazdu odpoved
andariel2
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.06.2011

PríspevokZaslal: St 13.07.11 8:48Odpovedať s citátomNávrat hore

tlacidla na top a najvnovsie spravy..aj samotne spravy sa mi zobrazuju normalne..u mna s tym problem nieje...
fb podla mna funguje velmi tazkopadne pokial ide o vlastne nastavenia...neraz sa mi stalo ze som sa v nom stratil ...co sa tyka tvojho problemu..netusim ci sa take cosi vobec da nastavit..najskor by som povedal nie

...ale celkovo mam na to taky isty nazor ako som tu uz pisal...a ked je toto jedine, co ta trapi...tak chcem zit tvoj zivot

v odporucani sa budem len citovat
andariel2 napísal:
..."zrusit ucet na fb"..nebudu zbytocne problemy ake sa tu vyssie vypisuju
venom2
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.11.2010

PríspevokZaslal: St 13.07.11 11:07Odpovedať s citátomNávrat hore

toto nie je moj jediny problem v zivote, ale je jediny s ktorym mi niekto dokaze pomoct cez net vdaka za odpoved, aj co som sa pytal kamosov tak tiez tam ten prepinac maju, len ja nie, no nechapem
Zaslať odpoveď