IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @780
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

So sebaistotou na pláž

Je čas jednoducho a zdravo schudnúť. www.news2channel.net

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

Idete na dovolenku?

Urobte si test ochranného faktoru. Nezabúdajte na ochranu pred slnkom. Nivea.sk/Sun

Problémy s nadváhou?

Zistite viac o dosiahnutí ľahšej a zdravšej hmotnosti. www.janinblog.com

Kvalitné krmivo pre psov lacno

Široký výber potrieb a krmiva pre psov. Bezkonkurenčné ceny. Doprava zdarma! www.zoofast.sk

problémove napalovanie dvd

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
marekk5111
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.06.2010
Vek: 23

PríspevokZaslal: Pi 17.06.11 20:24Odpovedať s citátomNávrat hore

mám 2 mesačnú zostavu a asi 1-2 týždne mám takýto problém. Keď napalim nejaký film, tak cca každý druhý posledných 15- 20 min brutálne seká. Myslel som si že problém je v domácom kine, tak som dvd vyskúšal v inom a chová sa rovnako, tým že to robí sústavne som nadobudol podozrenie že problem bude v napalovačke. Navyše problem sa stupňuje, momentalne ked som napalil film a začal ho pozerať tak po prvích troch minutach to tak seklo, že mechanika domaceho kina začala vydávať silné zvuky zo snahou pokračovať v prehravaní, a to trvalo niekoľko minut, ked som chcel dvd vybrať alebo vypnúť kino tak nereagovalo a po 10 min mi neostavalo než kino vytiahnuť zo štavy. Takto sa to deje pokažde, aj na iných prehrávačoch. Tak som dnes zobral staršiu DVD napaľovačku z druhej zostavy napojil ju stým že tú novú vy reklamujem. A na prekvapenie po napaleni filmu je tu ten istý problem. Pritom napalovačka funguje v druhom pc bezproblemovo. Tak som skušal nahodiť nanovo ovladače, nepomohlo, skušal som to v iných napalovacich softoch, nepomohlo, preinštaloval som nera, ani tak nepomohlo. Windows preinstalovavať nechcem ( milion veci vnom). Už nemam nato nervy, takto som dnes zničil 6 dvd.
Nova napalovačka je napojená cez Sata, staršia cez Ide, (Obe LG)
Používam jedny z najkvalitnejších medii- Verbatim 16 rýchlostné, roky na nich napalujem 8x a nebol nikdy problem. Teraz som schvalne napaloval 4x a nepomohlo. Vadná seria to byť nemôže - skúsil som aj s z viac balení.
V čom môže byť problém? Už neviem čo ešte skúsiť
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
killer
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 08.08.2009

PríspevokZaslal: Pi 17.06.11 20:40Odpovedať s citátomNávrat hore

ake napalovacie programy si skusal?
vyskusal si napalit napriklad cd ci bude tiez robit problem?

marekk5111
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.06.2010
Vek: 23

PríspevokZaslal: Pi 17.06.11 20:54Odpovedať s citátomNávrat hore

S cd problem nieje. Ja napalujem hlavne dvd filmy. A to potrebujem vyriešiť. A teraz som zistil napr ked ten film pustim v pc cez mechaniku tak tam funguje bezchybne.
Nero 10, Nero 8, Ashampoo Burning Studio, DVD shrink, DVD Fab. A pri napaleni nevypíše žiadnu chybu. Iba pri ashampoo kde som zaškrtol po napaleni skontrovať mi napisalo že kontrola neuspešna a dvd nemusi isť prehrať v dvd prehravači. A to dvd mi nikde nespustilo ani v pc. Ostatne v inich softoch mi všade prehra ale v dvd prehravačoch to vždy na niektorej minute sekne a nejde dalej

PC ZOSTAVA: MB: GIGABYTE P55A-UD4; CPU: Intel Core i5-760 Quad-Core; CPU chladič: Noctua NH-U9B SE2; RAM: 8GB (2x KIT 2x2GB) DDR3 1600MHz CL9 KINGSTON HyperX XMP BOX; VGA: GIGABYTE N460 OC- 1GB; PSU: SEASONIC X-560KM Gold; HDD1: WESTERN DIGITAL Caviar Black 1TB 64MB cache; HDD2: WESTERN DIGITAL Caviar Green 2TB 64MB cache; CASE: FRACTAL Define XL Pearl Black; LCD PANEL DO 5,25´: SCYTHE KM02-BK-5.25 Kaze ACE; MECHANIKY: LG GH22NS SATA, LG GSA-H42L IDE; Monitor: 23" Samsung PX2370; KEYBORD: LOGITECH G15; MOUSE: LOGITECH G5; AUDIO: LOGITECH Z-523; WIFI: TP-LINK TL-WN851; OS: WIN 7 64bit; NOTEBOOK: TOSHIBA Satellite A200-1GS; CPU: Intel Core 2 Duo T5300 frekvencia 1,73 GHz 2 MB L2 cache; RAM: 2 x 1 GB DDR2 667 MHz; VGA: NVIDIA GeForce Go 7300 - 256 MB; HDD: 160 GB, 5400 RPM - Serial ATA; MOUSE: Logitech VX Nano; OS: Win Vista Home Premium 32bit;
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď