IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @777
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Chcete darček pre svoje dieťa

Odpovedzte na otázky a vyhrajte! LEGO duplo 2 krát deňne do konca mesiaca www.duplo.lego.com

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

NIVEA proti celulitíde

Rad Q10 plus pre viditeľne pevnú a hladkú pokožku už za dva týždne. www.NIVEA.sk

Zhoď nadbytočné kilogramy

Rýchlo. Jednoducho. Trvalo. Za pomoci naturálnych produktov ! www.janinblog.com

Všetko za 9,90€

obľúbené Topshop produkty za skvelú cenu len 9,90€! Kliknite a nakupujte. Topshop www.topshop.sk

Problem z teplotou na grafike Asus 880 GTX

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
goldo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.04.2008

PríspevokZaslal: St 09.04.08 22:27Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahojte potrebujem radu dnes som si kupil novu grafiku od asusu 8800 GTX a ked je pocitac v klude tak mam nastavene v programe doctor smart na auto a teplotu mam 80 C ked dam na manual a nastavim na 80 % tak teplota sa pohybuje okolo 75 C neviete preco je taka vysoka teplota pritom som este nespustal ziadne hry a ked spustim nejaku hru tak si neviem predstavit aka bude potom teplota viete mi poradit co mam robit dakujem
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
zajo301
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 17.05.2007

PríspevokZaslal: Št 10.04.08 22:36Odpovedať s citátomNávrat hore

goldo napísal:
Ahojte potrebujem radu dnes som si kupil novu grafiku od asusu 8800 GTX a ked je pocitac v klude tak mam nastavene v programe doctor smart na auto a teplotu mam 80 C ked dam na manual a nastavim na 80 % tak teplota sa pohybuje okolo 75 C neviete preco je taka vysoka teplota pritom som este nespustal ziadne hry a ked spustim nejaku hru tak si neviem predstavit aka bude potom teplota viete mi poradit co mam robit dakujem

Ahoj mal som taky isty problem a vyriesil som to ze som si dal kvalitne 12cm fany do predu case a do zadu oba maju 1300otacok a teplota na grafike isla rapidne dole o 15C no a kedze som stale este bol nespokojny tak som dal este jeden 12cm fan na bok skrinky 1000otackovy a nasmeroval som ho tak aby fukal studeny vzduch na spodok grafickej karty tam kde ma vlastne nasavanie. teraz mam teploty 56C a pri hrani hry tak 70-75C max takze pohoda proste zainvestuj este takych 600sk-800sk na 3ventilatory a mas pokoj inak skoda ze si kupil 8800GTX mohol si kupit nejaku inaksiu kartu tie novsie menej hreju ale co uz ja som tiez kupoval pred 6mesiacmi novy komp a vtedy nebolo na vyber velmi ked som chcel vykonnu graficku kartu.zaklad je to aby bola spolahliva a vydrzala co najdlhsie.ahoj.

CPU:i7 2600K 5,0GHz/1,480v/,Corsair H70,RAM:4GB Kingston (KIT 2x2GB) DDR3 2133Mhz pri 1,65V,MB:Asus P8P67 Deluxe rev.B3,SSD:Kingston V+ 64GB,HDD:WD Caviar Black 640GB SATA II 32MB cache,VGA:GIGABYTE HD5970 flash bios OC 950Mhz/4800Mhz/1,262v/+Arctic Cooling Accelero Xtreme 5970,PSU:Corsair HX850W,CASE:COOLERMASTER 932 HAF, LCD-27" Samsung P2770H,Win 7 64bit,T-com 40Mbit/s,Mobil: Samsung Galaxy S2,TV:Panasonic Viera-TX-P42G20E
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď