IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @773
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Všetko o vašom telefonovaní

Aktivácie, info o hovoroch, sms, dátach. Ušetrite čas so zákaz. zónou Môj Orange! www.orange.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

OPIS Engineering, s.r.o

Ventilátory Nidec, Oriental motor vhodné do počítačov a domácich spotrebičov. www.opis.sk

Nenápadný domček ako ušitý

pre rodinku s dvoma deťmi. Do dedinky neďaleko Bratislavy, kam väčšinu mojdom.zoznam.sk

Problém z chladením a hlukom

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
rene4543
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.05.2011

PríspevokZaslal: Ut 24.05.11 14:29Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahojte ..... Mám HP/Compaq P4 a mám problém z nadmerným hlukom ..... neviem čím to je, mal som ho aj v servise a povedali mi že sa s tým nedá nič robiť lebo to sú HP súčiastky ktoré sa nedajú len tak zohnať .... tak ak niekto má nápad ako by som mohol odstániť hluk z PC tak nech napíše lebo som už zúfali a cítim sa ako v strojovni ..... a myslím že to bude chladičom ale už aj čistený bol tak neviem .... Velmi pekne ďakujem

Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
jtbs
Moderátor
Moderátor

Založený: 18.10.2009

PríspevokZaslal: Ut 24.05.11 14:32Odpovedať s citátomNávrat hore

zeby sa nedali vymenit hp suciastky je zabavne, hlavne ze z toho nic nie je hp, mozno ta krabica, ktora to drzi pokope. Daj dole kryt a pozri dovnutra a pocuvaj odkial ide hluk. Pravdepodobne ventilator a teda staci zistit parametre a kupit novy.

>>> We salute the rank, not the man!
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
rene4543
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 24.05.11 14:36Odpovedať s citátomNávrat hore

no to je v tom že v servise už aj to robili a skúšali že to vymenia len nepasuje tak iný ako tento ... že volaký špeciál to je či čo ....
jtbs
Moderátor
Moderátor

Založený: 18.10.2009

PríspevokZaslal: Ut 24.05.11 14:41Odpovedať s citátomNávrat hore

to je ta doska? http://m1.aimg.sk/bazar/img2_3429648_b040240e7dfe77d91a60aef3f17868b3.jpg

no mozno je tam ine uchytenie, neviem co hp vymyslal, ale malo by byt univerzalne. Ale to, ze tam nepasuje iny chladic neznamena, ze sa neda uchytit podomacky, ale hlavne je zistit, co vlastne huci!!!) Ak je to CPU ventilator, tak by som ho vymenil a svojsky upevnil aby ofukoval pasiv

>>> We salute the rank, not the man!
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
Qpkqkma
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.09.2007
Vek: 19

PríspevokZaslal: Ut 24.05.11 15:24Odpovedať s citátomNávrat hore

No hentie PC poznam, je to to iste ako Asus Pundit-S. Obycajny PC natlačený do malej case, a debili z asusu povymýšlali všeliake uchyty a pod, že tam vymeniš tak fan od CPU, alebo disk. Inac čau

I dream. I dream I’m floating on the surface of my own life, watching it unfold, observing it.
I’m the outsider, looking in.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailSkypeGoogle Talk
rene4543
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 24.05.11 16:00Odpovedať s citátomNávrat hore

Qpkqkma napísal:
No hentie PC poznam, je to to iste ako Asus Pundit-S. Obycajny PC natlačený do malej case, a debili z asusu povymýšlali všeliake uchyty a pod, že tam vymeniš tak fan od CPU, alebo disk. Inac čau

súhlasím

pridávam fotky:

no zistil som takú vec že som počúval čo hučí, a môže to byť zdroj alebo také niečo? taká vecička na prvom obrázku v lavo dole kde je hnedý polep....
brmbo
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 08.01.2009
Vek: 32

PríspevokZaslal: Ut 24.05.11 20:27Odpovedať s citátomNávrat hore

nabuce sem capni este vacsie fotky, nech sa to nacitava 2 hodiny

hnedy polep? je to pravdepodobne zdroj

neposkytujem poradenstvo cez SS, skype ani ICQ, na takéto veci je tu toto skvelé forum... ďakujem za pochopenie
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkype
Zaslať odpoveď