IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @773
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Príjemné pracovné prostredie?

Prenajmite si kancelárie v Reding Tower. Doprajte si výhľad na račianske vinice. www.redingtower2.sk

Výpredaj matracov

Zľavy 50% Len do vypredania zásob www.vypredajmatracov.sk

17-ročná fitneska má

silikóny! Porovnajte ju pred a po! Mladá slovenská fitneska Marína Hámová feminity.zoznam.sk

Magio Internet

Najobľúbenejší internet teraz získate na prvých 100 dní úplne zadarmo. telekom.sk

Poistenie bytu od UNIQA

V prípade núdze sa postaráme o Vaše náhradné bývanie - UNIQA Assistance www.uniqa.sk

problem z AUX

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
mimo1188
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.07.2008

PríspevokZaslal: Ne 21.08.11 15:25Odpovedať s citátomNávrat hore

neviem do ktorej temy to zaradit tak skusim tu, problem je v tom ze v stredu som normalne vypol pocitac na druhy den zapol a vsimol som si ze zacalo znova instalovat high definition audio driveri.. no a mam napojene to takto AUX-HIFI vezu v zelenom mam rozdelovac mam tam repraky a sluchatka a naokniec mikrofon a problem je v tom ze pred tym nez sa akoby reinstalovali tie ovladace tak mi siel naraz zvuk z vezi,sluchadiel a reprakov jak v WMP tak aj cez prehliadavac ale teraz ked pustim cez prehliadavac tak nejde ziaden zvuk z veze iba z reprakov a sluchadiel, ide iba cez WMP
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď