IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @073
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Súťaž o LEGO® duplo®

Vyhrajte prekvapenie pre svoje detičky! LEGO duplo 2 krát deňne do konca mesiaca www.duplo.lego.com

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Všetko za 9,90€

obľúbené Topshop produkty za skvelú cenu len 9,90€! Kliknite a nakupujte. Topshop www.topshop.sk

Detské drevené ohrádky

Široká ponuka ohrádok na trhu. Tovar skladom. Rychlé dodanie. www.detske-ohradky.sk

Problem so zvukovkou v Notebooku

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
lexion
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.09.2007

PríspevokZaslal: Po 10.11.08 0:07Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahojte, mam problem. Uz pred preinstalovanim notebooku mi nesiel zvuk, vyhodilo nejaku chybu ´, ktoru si uz nepamatam. Kedze som mal v plane preinstalovat system a kompletne naformatovat disky nic som si z toho nerobil. Horsie bolo dnesne zdesenie po preinstalovani ked som chcel nahodit drivery na zvukovku Realtec. V strede instalacie mi napise Pri instalacii zvukoveho ovladaca doslo k chybe. A tot vse nic dalej sa nedeje a zvuk samozrejme nejde. Notebook mam MSI EX600, mam ho asi tristvrte roka. Pls poradte co s tym, inac chytim kladivo a opravim to posvojom.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: Po 10.11.08 0:27Odpovedať s citátomNávrat hore

chces rozmlatit book, pretoze si neschopny? omg...

skusal si nahodit kb888111.exe? niekedy totiz instalator zvukovky toto nenahodi (ma automaticky, pretoze to ma niekde pri svojej instalacke v adresari) a potom nedetekuje zvukovku. vysledkom je tvoj error.

Takze si to zozen, nahod a restartuj. potom by si mal mat v spravcovi HW nove zariadenie nieco na sposob "UAA audio" ci jak je ten cely nazov. potom ked pustis instalator, tak to uz pojde, pretoze detekuje zvukovku. To kb888111.exe je ovladac na zbernice novych HD zvukoviek, bez ktoreho ovladac pri svojej instalacii nevidi zvukovku, ktora na nej visi.

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
lexion
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 10.11.08 14:27Odpovedať s citátomNávrat hore

Takze to kb888111.exe som nahodil. Teraz mi uz aspon pri kazdom spusteni nevyhadzuje ze naslo novy hardware (zvukovku), uz ju mam normalne pridanu v spravcovi HW (predtym bola v spravcovi ale s vykricnikom) ale aj nadalej pise pri instalacii drveru chybu a nenainstaluje ho..sakra
Spirit
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 15.06.2005

PríspevokZaslal: Po 10.11.08 14:49Odpovedať s citátomNávrat hore

neskusal si nainstalovat ovladac rucne a to tak, ze obides automaticky instalator extrahovanim tohto suboru (napr cez winrar), nasledne kliknes pravym na .inf subor a zvolis install.

lexion
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 10.11.08 15:30Odpovedať s citátomNávrat hore

Neskusal som, netusim ci to pojde. Pretoze ovladac co som stiahol priamo z webu MSI a nie je tam nic na extrahovanie. Pridavam screeny ako to vyzera
http://img513.imageshack.us/my.php?image=01xq2.jpg http://img363.imageshack.us/my.php?image=02yn7.jpg
Zaslať odpoveď