IT NEWS PC REVUE PC FORUMInternet time: @671
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Hodinky - zásielkový predaj

Už o 2 dni môžete mať hodinky na Vašej ruke! CASIO, SEIKO, LORUS, 4YOU. www.casallia.sk

Štýlové hodinky za super ceny

Veľký výber hodiniek za super ceny. Všetko skladom, odosielame do 24 hod. www.redstone.sk

BM nábytok - Vaša kancelária

Široký sortiment kancelárskeho nábytku vizualizácia, doprava a montáž. www.bmnabytok.sk

.cz doména

Využite skvelú cenu 9,95 EUR a k tomu webvizitku zdarma! www.webglobe.sk

problem so zvukom po naistalovani SP2

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
deffender
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 16.05.2007

PríspevokZaslal: Po 21.05.07 21:12Odpovedať s citátomNávrat hore

Hi all! Stala sa mi taka vec, mam dosku Epox s integrovanym zvukom a ked som naistaloval SP2, tak zvuk nejde, wmp neprehrava nic, lebo vraj zvukove zariadenie nepracuje spravne, pricom ale nie je ziadny hw konflikt a vsetky ovladace a codeky su naistalovane a tvari sa to vestko ze to funguje. Nefunguje to ani po reinstale aktualnych ovladacov vyrobcu dosky (aj audia) a codekov. Vie mi niekto poradit o co ide a ako to dat do poriadku?? Srdecna vdaka...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: Po 21.05.07 21:19Odpovedať s citátomNávrat hore

Zapni si repraky
Alebo skontroluj, ci ten zvuk nemas len stlmeny atd.

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
deffender
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 16.05.2007

PríspevokZaslal: Po 21.05.07 21:35Odpovedať s citátomNávrat hore

:o))) ...no ja blbeček nie som, repraky mam zapnute. Citujem co som uz napisal: ..."vraj zvukove zariadenie nepracuje spravne, pricom ale nie je ziadny hw konflikt a vsetky ovladace a codeky su naistalovane a tvari sa to vestko ze to funguje." - tolko hlaska od wmp
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: Ut 22.05.07 7:25Odpovedať s citátomNávrat hore

Sorry, blbo som cital
Skus potom este dat odinstalovat to zariadenie, a po restarte si ho win najde znova, a mal by s tym spravit poriadok.

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
Zaslať odpoveď