IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @071
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Dokonalosť v jednoduchosti

Wyse T10 – dokonalosť, na ktorú ste čakali. www.ts.avnet.com

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Magio Internet

Najobľúbenejší internet dostupný pre viac ako 80% obyvateľov SR. Od Telekomu telekom.sk

Čerstvý a voňavý domov?

Testovali sme Ambi Pur. Pozrite sa na prekvapivé výsledky experimentu! youtube.com/AmbiPur_SK

Bonus 50 € za prenos

čísla do O2 na ktorýkoľvek program s platbou na faktúru. V e-shope. www.o2.sk

problem so zapnutim pc

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Hatamrc
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.04.2007

PríspevokZaslal: Št 18.11.10 1:03Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahojte dostal sa mi do ruk starsi pocitac mojich rodicov jedna sa o amd athlon1800+ ,cize starsi kusok ..na pc bol instalovany windows xp ,problem je zrazu nasledovny ,poctac zapnem a naskoci cmos setting wrong ,da sa ist len do biosu a tam ked hocico zmenim ulozim ,tak sa mi vypne monitor ,a pomoze len vybratie baterky ,opatovne zapnutie bez nej ,a nasledne zapnutie aj s baterkou ,a opat to iste cmos setting wrong ,bios a nasledne vypnutie monitora stale dookola
podotykam ze som menil baterku
poodpajal vsetky periferie
vymienal ramky
grafiky ci uz agp alebo pci aj som ich prepinal v biose
vymenil som disk ,skusil som tam dat aj cisty bez systemu ze nan z cd nabootujem a nainstalujem system ,no nic
vzdy akonahle zapnem pocitac vyskoci mi ta hlaska cmos setting wrong, behnem do biosu a cokolvek prestavim ,dokonca aj ked neprestavim a vyjdem z biosu ,hned sa mi vypne monitor ,no pc dalej bezi ,a pomoze len to co som pisal vyssie
neviete v com by mohol byt problem?
dakujem

majky358
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.06.2008
Vek: 18

PríspevokZaslal: Št 18.11.10 20:32Odpovedať s citátomNávrat hore

hneď prvá správa from google a viacero .. stačí hľadať - http://www.softwaretipsandtricks.com/forum/hardware-problems/23240-cmos-settings-wrong.html
http://www.techspot.com/vb/topic86807.html
...........

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.04.2007

PríspevokZaslal: Št 18.11.10 23:14Odpovedať s citátomNávrat hore

skusal som hladat samozrejme ,aj som skusal zmenit aj datum aj cas ,a nepomaha ..akonahle hocico zmenim a ulozim nastavenia ,alebo aj neulozim vyjdem z biosu a vypne sa monitor

server3
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.08.2008

PríspevokZaslal: Po 20.12.10 14:38Odpovedať s citátomNávrat hore

flashni bios za najnovsi alebo za poslednu verziu aj v pripade ze ta je aktualne uz flashnuta na doske.

Zaslať odpoveď