IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @070
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Hľadáte CRM softvér?

SunSoft.CRM • množstvo funkcií • možnosť individuálnych úprav • výhodná cena crm.sunsoft.sk

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Nový Ambi Pur Fresh Air

Odstráňte nepríjemný zápach a môžete voľne dýchať. youtube.com/AmbiPur_SK

Získajte bonus 50 €

Prejdite na ktorýkoľvek program s platbou na faktúru. Len cez e-shop. www.o2.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Problem so zapísanými datami

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Reemus
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.04.2009

PríspevokZaslal: Pi 08.01.10 10:17Odpovedať s citátomNávrat hore

Caute
chcel by som Vas poziadat o radu
preinstalovaval som operacny sys a pred tym som si napalil potrebene veci na dvd niektore sa nedali otvorit napisalo ze tato verzia sa neda zobrazit photoviwer ju nevie rozoznat alebo si mam stiahnut novsiu verziu pri obrazkoch. rovnako wordove dokumenty 2 tyzdne do zadu isli a vcera nie nedokaze ich zobrazit ale office 2007 zobrazi 35 stranovy doc ako 2547 prazdnych stran ale zaujimave je ze subory ktore som napaloval asi pred pol rokom (lisia sa len o par viac veci navyse inak je tam presne to iste) urobili to iste. je to na Imation dvd napalovane pri 8x. skusal som aj vseliake decryptery a recouvery ale nic nejde ja len neviem pochopit ze polovica z tych obrazkov a wordov ide a druha z nicoho nic nejde ...
velmi by ste mi pomohli keby mi date nejake rady na to ako to poriesit
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď