|
 | | |
| Autor | Správa |
Blackshadow
 Užívateľ
 Založený: 09.09.2007 Príspevky: 3159 Bydlisko: Nové Zámky
 | Zaslal: Ne 17.02.08 22:21 |   |
sha1 som este nepocul, kdezto md5 som pocul dost casto a linuxe sa to casto vyuziva (md5 sum, alebo to je nieco ine?)
takze mne je md5 sympatickejsie  |
_________________ "It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď | |
   |
 |
walther
 Užívateľ
 Založený: 24.01.2008 Príspevky: 10194 Bydlisko: Bratislava Vek: 24
 | Zaslal: Ne 17.02.08 22:50 |   |
sympatickejsie mozno, ale starsie a menej bezpecne. nasiel som tiez nake nazory ze je dobre pouzivat tzv butterfly metodu (sha1 + md5), ale jak tu bolo uz spomenute, je to zbytocne pokial clovek nema nejaky konkretny dovod. 99% webmaterov robi stranky pre normalnych ludi, nie pre narodnu bezpecnost a podobne beznemu userovi je totalne jedno co pouzije ked jeho jedinymi dynamickymi prvkami je menu a ukazovatel casu  |
| |
  |
 |
Blackshadow
 Užívateľ
 Založený: 09.09.2007 Príspevky: 3159 Bydlisko: Nové Zámky
 | Zaslal: Po 18.02.08 16:38 |   |
to prihlasovanie bude len pre majitela webu, ktory si bude upravovat obsah na stranke (CMS)
prihlasovanie bude na adrese, ktora nebude pristupna normalne, bude ju vediet len majitel.. takze ked niekto pride na tu stranku, tipne spravnu adresu, tak potom moze sa snazit prelomit heslo
inac nevie, ci tam vobec nejake prihlasovanie je.. |
_________________ "It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď | |
   |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |